Autor Tema: Novooslobodjeni!  (Pročitano 106011 puta)

Van mreže Feanor

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: Novooslobodjeni!
« Odgovor #45 poslato: Jul 05, 2010, 12:20:24 pre podne »
 A ovaj...koji je novac u pitanju ako se ne dobije uput ? ;)

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #46 poslato: Jul 05, 2010, 11:44:45 pre podne »
Koliko ja znam, za KC Nis ti ne treba uput posto je u pitanju studija. Dovoljno je da se javis na email, ja imam od Dr Sase Zivica: drzivic@walla.com, a ako neko ima i od drugih doktora neka dopise. Posto je mnogo ljudi do sada prijavljeno,a dinamika izvodjenja intervencija jos nije bas ustanovljena, pripremi se na cekanje. Druga opcija ti je KC Dedinje, gde se intervencije izvode pod rukovodstvom, po meni po malo cudnog, Dr Radaka koji daje oprecene izjave u vezi svega ovog. Prirpemi se i da ces kod njega da se naplacas, posto je i ovo sve kod njega dosta cudno  - koliko cujem neko prodje sa uputom, neko plati intervenciju i preglede, neko plati samo preglede i dijagnostiku, itd. Uz sve to, dijagnostika na KC Dedinje se izgleda jos ne obavlja po protokolu Dr Zambonija, tako da ako ti ne nadju suzenje ne znaci da ga stvarno i nemas. Na KC Nis rade kompletnu dijagnostiku ( za sada sa dzabe za nase gradjane ) kao i intervenciju. Jedini problem je cekanje.

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #47 poslato: Jul 05, 2010, 11:58:18 pre podne »

Van mreže Fallout

• Član
  • **
« Odgovor #48 poslato: Jul 05, 2010, 12:12:40 posle podne »
 E sada ovako,
 Zvao sam Nis pocetkom jula. Stavili su me na spisak cekanja. Na listi sam na 700 i nekom mestu. Sestra mi kaze da se rade najvise dve intervencije dnevno. Tako da u
 najboljem slucaju na red dolazim za dve godine. Cuo sam da je cena za strane drzavljane 2800 eura, a za pacijente iz Srbije ce biti besplatno.
  Posto nisam u stanju toliko da cekam zvao sam kliniku na Dedinju, rekli su mi da dodjem ove nedelje sa uputom za specijaliIsticki vaskularni pregled koji se uzima od lekara opste prakse. Tako da idemo put pod noge, pa se javljam kako sam prosao.

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Grad: NS
« Odgovor #49 poslato: Jul 05, 2010, 12:43:06 posle podne »
Drzim ti palceve...!!!  :m2:

Van mreže Fallout

• Član
  • **
« Odgovor #50 poslato: Jul 05, 2010, 03:29:02 posle podne »
 E sada sam poludeo. Naime lekar opste prakse ne moze da da uput bez predloga specijaliste. OK to stoji. Pozvao sam mog neurologa da mi da predlog i necete verovati ladno me je odbio. Kaze ne moze da mi da uput za sta ja hocu i da dodjem sutra na razgovor. Dodje mi da mog neurologa :n4:

Van mreže olgiva

• Član
  • **
« Odgovor #51 poslato: Jul 05, 2010, 03:32:46 posle podne »
Neverovatne su mi te izjave tipa sacekaj, mlad si
Moja logika je da nema razloga da se ne uradi taj pregled i ako se ustanovi suzenje treba ici na intervenciju jer nije dobro imati suzenje zar ne? bez obzira imao ili nemao ms
a super je sto su iskustva pozitivna i sto se svi bolje osecaju posle intervencije
A posebno se iznerviram sad oko tih uputa i papiroloskih komplikacija

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #52 poslato: Jul 05, 2010, 03:35:05 posle podne »
E sada sam poludeo. Naime lekar opste prakse ne moze da da uput bez predloga specijaliste. OK to stoji. Pozvao sam mog neurologa da mi da predlog i necete verovati ladno me je odbio. Kaze ne moze da mi da uput za sta ja hocu i da dodjem sutra na razgovor. Dodje mi da mog neurologa :n4:

uh, strasno  >:D

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #53 poslato: Jul 05, 2010, 03:49:33 posle podne »
Misljenja sam (iz svega dosada napisanog) da NIJEDAN neurolog nece dati uput za vaskularnog ... Ne bih da pametujem,ali tu je njihova sujeta!!!  :n15:

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #54 poslato: Jul 05, 2010, 04:15:39 posle podne »
Ne razumem. Od kad to jedan lekar specijalista daje uput za drugog lekara specijalistu!? Ne treba tebi neurolog da da uput nego neka taj ili ta sto ti je lekar opste prakse pocne radi svoj posao i neka ti da uput za vaskularnog hirurga. Ako te opet posalje kod neurologa ti joj podvikni i ZAHTEVAJ da ti da uput za vaskularnog hirurga. Ili trazi drugog lekara opste prakse i nemoj ni da pominjes MS nego kazi da imas problema sa suzenim venama u vratu i trazi uput za vaskularnog hirurga!

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #55 poslato: Jul 05, 2010, 04:46:06 posle podne »
Malopre sam dobila odgovor na meil iz (kc Dedinje) koji sam poslala pre mesec dana,sa pitanjem da li i kada počinju sa intervencijom.

Postovani,

Vasa poruka je prosledjena sekretarici Upravnika vaskularne hirurgije (odeljenja koje se bavi tom problematikom),  koja ce vam odgovoriti na vas e-mail. S` obzirom da je nova procedura u zacecu, informacije ce te dobiti za neki dan kada se bude osmislio princip rada i zakazivanja.

E-mail adresa kabineta Upravnika Vaskularne hirurgije je dragana@ikvbd.com .

S` postovanjem,

IKVB DEDINJE

Van mreže Nesli

• Moderator
« Odgovor #56 poslato: Jul 05, 2010, 04:50:55 posle podne »
 mali1
s obzirom da je u zacecu, bez devet meseci nista...  :)hah

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #57 poslato: Jul 05, 2010, 04:52:04 posle podne »
  :)hah  Ali sam se slatko nasmejala ovome...  :)hah  :)hah  mali1

Ma nece valjda tako dugo cekati...  ;)

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #58 poslato: Jul 05, 2010, 04:59:47 posle podne »
 :)hah Nesli. :ye1:

Van mreže LeLoo

• Novi član
  • *
  • Niko nije savršen
« Odgovor #59 poslato: Jul 05, 2010, 05:51:25 posle podne »
Ko zna, možda nam se posreći prevremeni porođaj  ;).

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.