Autor Tema: Zastita privatnosti i video nadzor  (Pročitano 7654 puta)

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
Zastita privatnosti i video nadzor
« poslato: Maj 12, 2010, 01:47:47 posle podne »
   Da li neko zna da li u Srbiji postoji neki zakon koji regulise postavljanje video - kamera na privatnim kucama, t.j. koliki bi ugao snimanja trebalo da imaju, da li treba da se trazi dozvola od komsija, da li kamere mogu da snimaju i u tudjem dvoristu, ...
  p.s. nisam znao gde da stavim ovu temu, pa neka moderator odluci gde ce je smestiti, ako je brise odavde. :)
pOzzzzz

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
Odg: Zastita privatnosti i video nadzor
« Odgovor #1 poslato: Maj 13, 2010, 02:32:16 posle podne »
Zakon o izgradnji to ne pokriva sigurno, to znam, jedino da tu oblast hvata neki pravilnik, koliko ja znam ima samo jedan koji regulise postavljanje video nadzora u firmama - da ne sme u wc i pravila gde sme biti skriven...

Dopuna:

sada sam nasao ovo, po njima ne postoji
http://www.tesla-sistemi.co.rs/srpski/tehnicka--zastita/video-nadzor/zakon---cctv

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #2 poslato: Maj 17, 2010, 08:48:53 posle podne »
Gde su im ti PDF-ovi? Ne nalazim ih a baš sam zainteresovan za postavljanje wireless kamere.

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #3 poslato: Maj 17, 2010, 10:19:14 posle podne »
Izes ga, ja sad ni link ne mogu da otvorim  :m1:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #4 poslato: Maj 17, 2010, 10:26:22 posle podne »
Ni ja. Pao im server.  :n30:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.