Autor Tema: Ena  (Pročitano 190652 puta)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Ena
« Odgovor #405 poslato: Novembar 07, 2012, 05:30:23 posle podne »
Bez sumnje da nama koji smo odradili ccsvi, nikada i niko ne sme, ne zna ili neće da kaže nešto konkretnije. A nama kojima je loše, je loše, ili lošije. Da li to znači, da MS ide svojim tokom nezavisno od ccsvi. Ili je ccsvi neka druga nezavidna boljka. Niko ne spori da ona postoji, samo je pitanje koliko je i da li je povezana i u čemu, sa ccsvi. Meni se čini da tu fali još mnogo toga... Uostalom, tako je kad' si prvi/a (pionir) u nečemu. Ono to znaju, a nama kako god...

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #406 poslato: Novembar 07, 2012, 05:36:22 posle podne »
"nezavidna boljka" = "nezavisna boljka"
"Ono to znaju" = "Oni to znaju"

izvinjavam se :n20: :)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #407 poslato: Novembar 07, 2012, 10:00:12 posle podne »

Kad sam rekla da imam ms,on je bio taj koji je prvi pomenuo Zambonija i kad sam ja rekla "uradila sam intervenciju“,pitao me samo jel  u Nišu i pohvalio nišku ekipu.
Pošto meni nije bolje od interv,nekima je dosta lošije,a nekome je super (pri  tome mislim na Anaida kojeg sam i pomenula).Čovek mi je rekao,da smo svi mi individua i svakome je drugačije što i sami znamo.Nekome je bolje od betaferona,pa nema relapse narednih par godina,a neko (i tu navede svoju koleginicu)kojoj se stanje skroz pogoršalo,usled primene betaferona.

Kako god da okrenem,ja se na dalje držim neurologa,jer me je neurolog prošlog leta digao na noge.
A pošto sada možda  imam, još jednu dijagnozu(čekam  da čujem  tačno koju,od profesora)ni nemam drugog izbora  :)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #408 poslato: Novembar 07, 2012, 10:16:52 posle podne »
@Ena, sve si dobro rekla i ja nemam šta da dodam. Ko razume, shvatiće!
Vodi se velika kampanja ZA, ali ona neće doneti razrešenje u cilju istine...bar ne još!

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.