Autor Tema: Ena  (Pročitano 190665 puta)

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Ena
« Odgovor #375 poslato: Jul 27, 2011, 10:41:08 pre podne »
Ena, prelepe su ti fotke.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #376 poslato: Januar 24, 2012, 10:55:14 pre podne »
Pošto sam povremeno u kontaktu a Erikom iz Slovačke,koja je jedna od prvih urađenih i sa stentom.
Pitala sam je kako se oseća ovih dana i njen odgovor je sledeći.

Very, very weak and fatigued. I have double vision more often and I am very dizzy. Not good, just getting worse. I still have reflux in my jugular and the flow is very slow. Doctors do not know how to fix it. They still see problems with some vessels in my brain. They do not know how to treat it. So I only continue with my LDN, 100 mg Aspirin and Carbamazepin for my strong nerve pain. I also take more vitamin D as I still have too low.

Dupli vid mene prati već mesecima,vrtoglavica se pojavi povremeno,a nestabilnost je stalno prisutna.  :m2:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Beograd
« Odgovor #377 poslato: Januar 24, 2012, 05:48:08 posle podne »
Pa eto, to je to. Samo što kod mene traje već više od 2 godine i samo se dodaje sve gore!   >:D

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #378 poslato: Januar 24, 2012, 05:56:08 posle podne »
Pardon, skoro dve godine. Tačno godinu ipo.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #379 poslato: Januar 24, 2012, 08:06:17 posle podne »
 :sad: :n24: :m3: :(

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #380 poslato: April 12, 2012, 10:10:02 posle podne »
Čula sam se sa Erikom iz Slovačke ponovo danas i na moje pitanje jel ima promena na bolje od januara,odgovor je sledeći.

No, I am not any better. I still have very slow flow in my left jugular vein. Doctors also see reflux. My stent is fine and patent. Unfortunately nobody knows so far what is the problem and how to treat it.

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #381 poslato: April 13, 2012, 12:20:26 pre podne »
 :o  jos kada bi prevela  :m3:

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
« Odgovor #382 poslato: April 13, 2012, 12:23:42 pre podne »
koliko ja znam(a ne znam mnogo)
kaze da nije bolje i da ne znaju sta je u pitanju.
ima i dalje slab protok u levoj jug. veni  :sad:

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #383 poslato: April 13, 2012, 12:26:48 pre podne »
Hvala barbika,ja nemam pojma  :m1:
A sto se Erike tice bas mi je  :'(

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #384 poslato: April 13, 2012, 12:28:09 pre podne »
Nije ništa bolje,protok u levoj jugularnoj je spor protok.Doktor vidi reflux,stent je ok ali nažalost niko ne zna u čemu je roblem i kako da ga reše.

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #385 poslato: April 13, 2012, 12:29:26 pre podne »
 E jbg.   :sad:

Van mreže Sisko

• Član
  • **
« Odgovor #386 poslato: April 13, 2012, 10:15:10 pre podne »
Bas pre nekoliko dana trazio sam update na youtube-u za 9gabbycats, mozda se neko od vas seca ove zene , imala je sjajne before/after klipove pa bas sam hteo da vidim jel ima nesto novo...jer je ona vodila kao dnevnik posle intervencije sa demonstracijom njenog stanja...obrisala je sve klipove, nema vise ni before ni after ni nista. necu nista da sugeriram, al moje pretpostavke nisu pozitivne.

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #387 poslato: April 13, 2012, 11:44:01 pre podne »
@Sisko i meni se čini! U stvari ne čini mi se. Trebaće još dosta da se radi na ovu temu u medicini. Ovaj početak je je tek odškrinuo vrata u nepoznato! :m3:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #388 poslato: Oktobar 31, 2012, 09:50:09 pre podne »
Pošto nemam rezultat magneta pre urađene intervencije,ne znam kakvo je stanje bilo,a nemam ni magnet godinu posle urađene intervencije.Ovo je deo rezultata magneta urađenog 25.Oktobra ove godine u Beogradu.
Dakle lezija ima i to dosta,a neke su i aktivne.
Otuda je pretpostavljam moje loše stanje koje je počelo krajem 2010. i kulminiralo u leto 2011.kad sam bila polupokretna.Trenutno mi je najveći problem ravnoteža i loš vid.

U centrumusamiovale i koroni radijati obostrano,više levo,uz temporalne i okcipitalne rogove lateralnih komora obostrano,oba srednja celeberalna pedunkula,kao i u cerebralno levo,vidljive multiple fokalne hiperintenzne lezije u T2W/FLAIR promera od 10mm,bez značajnijeg perifokalnog edema i mass-efekta.
Nakon iv aplikacije komtrasta se lezija parijetalno subkortikalno desno pojačava u IS.

Kako mi je rekao drug,koji radi u bolnici gde sam radila magnet.Po rezultatu je čudo da do sada nisam u kolicima.

Zaključak:
MR pregled ukazuje na multiple fokalne lezije supra,infratentorijalno i intramedularno u visini C3-C4 koje po MR karakteristikama odgovaraju plakovima demijelinacije,uz aktivnu leziju parijetalno,subkortikalno desno.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #389 poslato: Oktobar 31, 2012, 11:13:29 pre podne »
Ena ,a koliko sam procitala imas i aktivnu leziju  :'(..znaci da ti intervencija nije zaustavila tok bolesti,iako ti je na kontroli sve bilo ok ,sto se p[rotoka tice  :m3:..e,sad ako gresim ,ispravi me..drzi se ,jaka si ti nama i mora da bude sve  :ok: :n20:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.