Autor Tema: Ena  (Pročitano 191042 puta)

Van mreže olja

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Grad: Bg
Odg: Ena
« Odgovor #120 poslato: April 03, 2010, 07:32:30 posle podne »
Ena odlično!  :D :a10:

Van mreže Kaja

• Član
  • **
« Odgovor #121 poslato: April 03, 2010, 08:43:37 posle podne »
Draga Ena,iako nisam bila duze vreme na compu ipak sam pratila desavanja u vezi tvoje dilatacije,pratim i sada i zelim da ti kazem ponovo koliko mi je drago zbog tebe jer sve ti ide na bolje,naravno da tako i treba!Verujem da ce stvarno biti stavljena tacka na misteriju zvanom"ms".Jos jednom veliki respect za tebe i tim koji je zasluzan za taj boljitak i zelim da ti se vrati vreme koje si imala pre nego sto si se razbolela,jednom recju sve sto zelim sebi od srca zelim i tebi. :)

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #122 poslato: April 03, 2010, 08:49:00 posle podne »
Hvala Kajo i ja želim sve ovo da prođete svi vi moji drugovi,i da svi budemo kao nekada,čak i bolje. :a10:

Van mreže Kaja

• Član
  • **
« Odgovor #123 poslato: April 03, 2010, 09:09:05 posle podne »
Nego sta!!!
 :cheers:  :cheers:  :cheers:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #124 poslato: April 04, 2010, 04:19:06 posle podne »
Ja došla iz šetnje po voćnjaku.Obišla sam voćnjak i ukupno prešla oko 600 metara po neravnoj površini.Držala sam dragog za ruku i obilazili voćke.I išla sam po suncu i nije mi smetalo. :cheers:

Van mreže Roxi

• VIP
  • MS
« Odgovor #125 poslato: April 04, 2010, 11:21:39 posle podne »
Samo tako Ena! Bravo!

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #126 poslato: April 04, 2010, 11:25:29 posle podne »
Hvala Roxi,svaki dan po malo,ne preterujem jer ipak za sve treba vremena. :)

Van mreže Kirk

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • That was just your life...
  • Grad: Beograd
« Odgovor #127 poslato: April 06, 2010, 01:33:12 posle podne »
Napred Ena, samo napred... bas si Kraljica... :-) respect!

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #128 poslato: April 06, 2010, 03:58:50 posle podne »
Ena i ja ti zelim sve najbolje.. Samo tako!!  :cheers:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #129 poslato: April 06, 2010, 04:30:29 posle podne »
Danas sam osetila da mogu da potrčim.I onako sam u mestu počela da trčkam i uspela sam  :cheers:.A moja ćerka me pogledala i kaže "pokušavaš da se ubiješ"  :)hah. Nije nikad videla da to mogu,jer je imala 2 godine kad sam se razbolela.
Ovo je super osećaj.Želim vam da svi ovo prođete i svi budete kao ja . :cheers:

Van mreže Lokica

• Član
  • **
« Odgovor #130 poslato: April 06, 2010, 04:46:09 posle podne »

Ena, divota je čitati ove tvoje izveštaje... hvala ti što ti nije teško da svaki svoj dan podeliš sa nama. Ja, bukvalno, uživam. Srce si što se nisi pokondirila, mada, nisam od tebe to ni očekivala.  :)

Svaki tvoj napredak doživljavam kao svoj. Hm... valjda je to normalno?!  :a21m:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #131 poslato: April 06, 2010, 04:49:21 posle podne »
Lokice želim da svi vi osećate ovo što osećam ja sada.Da svi prođete tu intervenciju i budete dobro i zaboravite ta dva slova ms.
A ja ostajem kakva sam i bila.Jer svi ste vi moji drugovi. :a10:

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #132 poslato: April 06, 2010, 04:49:42 posle podne »
Ena, divota je čitati ove tvoje izveštaje... hvala ti što ti nije teško da svaki svoj dan podeliš sa nama. Ja, bukvalno, uživam. Srce si što se nisi pokondirila, mada, nisam od tebe to ni očekivala.  :)

Svaki tvoj napredak doživljavam kao svoj. Hm... valjda je to normalno?!  :a21m:

Potpisujem!!!  :ye1:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Grad: Beograd
« Odgovor #133 poslato: April 06, 2010, 05:41:13 posle podne »
Dragi prijatelji, evo da obavestim one koji neznaju, da se ceka emisija kanadske TV5 - 10.04. za 4 dana o novom izvestaju, a ujedno se u Torontu odrzava skup 10.000 neuriloga. Valjda ce i oni konacno da shvate i prihvate. "Rat je poceo". Evo linka: :D

http://www.facebook.com/pages/Multipla-skleroza-i-CCSVI-Croatia/335533496177?ref=mfMultipla skleroza i CCSVI

Croatia "RAT ZA OSLOBOĐENJE"
Pripremite se za još jedno polijetanje. Sljedeći
CTV W5 show o CCSVI-u i tretmanu oslobođenja biti će prikazan u subotu 10.
travnja. Također će biti objavljena on-line.
U to vrijeme u Torontu će biti 10,000 neurologa na Američkoj Neurološkoj Akademiji...

A Ena tebi sve cestitke. Zelim ti reci, da ako vec probavas da trckaras, to cinis najbolje dok setas, kad ti dodje zelja da potrcis, ali samo na kratko u pocetku, jer tada si koliko toliko zagrejana. Ako trcis u mestu i to nezagrejana-nepripremljena tj. iznenada, onda se optereti mnogo srcano-sudovni sistem, sto svakako nije dobro. Osetices i sama da ti srce lupa jako kad stanes. U mestu mogu da trce samo utrenirane osobe, koje mogu tako i da pocnu svoje redovno vezbanje, ali ne i ti! Izvini ne zelim da popujem, vec ti zelim sve nejbolje, kao i svima nama da docekamo tvoj put. Ciao :ok:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #134 poslato: April 06, 2010, 05:51:27 posle podne »
bencio hvala ti.To sam pokušala da vidim da li mogu.Naravno da sam bila zagrejana jer sam pre toga bila napolju u šetnji i vožnji bicikla i popela se uz stepenice.I kad sam pokušala da potrčim u mestu uspela sam.Naravno ne dugo ali sam uspela. :)
I prihvatam svaki savet. ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.