Autor Tema: Ena  (Pročitano 191013 puta)

Van mreže Charliz

• Član
  • **
Odg: Ena
« Odgovor #75 poslato: Mart 26, 2010, 11:06:06 posle podne »
Ena, mnogo mi je drago zbog tebe, mnogo si hrabra, drago mi je što ti je bolje!!!!! :a10: :cheers: :cheers: :cheers:

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #76 poslato: Mart 26, 2010, 11:11:52 posle podne »
da li mozda znas koja leva vena je bila suzena, spoljna ili unutrasnja?i da li si suzenje imala samo na jednom mestu? koja strana tela ti je slabija?
Leva jugularna unutrašnja je koliko znam.Suženej sam imala samo na jednom mestu a desna strana tela je bila slabija.

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #77 poslato: Mart 26, 2010, 11:12:38 posle podne »
Ena, mnogo mi je drago zbog tebe, mnogo si hrabra, drago mi je što ti je bolje!!!!! :a10: :cheers: :cheers: :cheers:
Hvala Čarliz. :a10:

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #78 poslato: Mart 26, 2010, 11:18:34 posle podne »
Leva jugularna unutrašnja je koliko znam.Suženej sam imala samo na jednom mestu a desna strana tela je bila slabija.

imas li problema sa vidom ili rukama? i da li znas koliko posto je vena bila suzena?

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #79 poslato: Mart 26, 2010, 11:29:07 posle podne »
Sa rukama nemam problema,desno oko mi je malo zamućeno.A ne znam koliko je bila sužena.Nisam pitala a  nisu kod mene snimci.

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #80 poslato: Mart 27, 2010, 01:03:56 posle podne »
Bila sam u maloj šetnji nekih 500 metara sa cvikama za sunce na očima.I vratila se nazad bajsom.Nisam zapinjala nogom i to mi je najvažnije. :)
Ako ne bude kiša večeras ću ponoviti.

Van mreže Kirk

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • That was just your life...
  • Grad: Beograd
« Odgovor #81 poslato: Mart 27, 2010, 02:13:30 posle podne »
Sad sam sve iscitao, Ena svaka cast... Nadam se da je to to...

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #82 poslato: Mart 28, 2010, 04:02:29 posle podne »
Malopre sam otišla u šetnju i vratila se posle nekih 300-400 metara (bajsom jer bez njega nigde ne idem) jer me vetar ometao.I ovako sam nestabilna,pa me i on još gura.
Inače danas je neki jakooo težak dan,čini mi se svima.

Ali polako,vremenom će biti sve bolje i bolje. :D

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #83 poslato: Mart 28, 2010, 04:08:03 posle podne »
Danas je i meni nekako tesko..dali vreme..nemogu da objasnim sta mi je..nije mi nista a ne osecam se ok...Ali i kod zdrave populacije desava se da nekada osecaju malaksalost.. Ena, koliko sam citala, treba neko izvesno vreme za veci oporavak. Vena je otvorena ali nam je ona indirektni problem, glavno je sto suzenje ostavlja za posledicu, a to je nagomilano zeljezo koje kao posljedicu ostavlja lezije..

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #84 poslato: Mart 28, 2010, 04:12:57 posle podne »
Vreme treba za sve.Važno je da ide na bolje ;)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Beograd
« Odgovor #85 poslato: Mart 28, 2010, 04:28:10 posle podne »
Koliko sam razumeo dr Zambonija, u nekom intervju je rekao, da oporavak traje oko dve godine. Ako gresim, ispravite me. Samo strpljivo i bice sve OK. puno poz svima-

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #86 poslato: Mart 28, 2010, 04:43:50 posle podne »
Bitno je da ima oporavka,a naravno da treba vremena. :)

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #87 poslato: Mart 29, 2010, 01:49:59 posle podne »
Sad sam se setila (dobro je pa nije prošlo više vremena) :D
Kad savijem glavu unapred onako naglo,nemam onu groznu struju kroz telo,koja se spuštala i kroz prste ruku.

I malopre sam uradila jednu probu.
Stala sam ispred dvoseda raširila ruke (da održim ravnotežu)i podizala naizmenično levu pa desnu nogu na dvosed.I uspela sam da to uradim 40 puta sa svakom nogom posebno.Pri kraju je bilo teže ali bila sam iznenađena da mogu toliko puta.Malo sam se teturala ali uspela sam. :cheers:
Ovo nisam mogla pre, jedva dva puta sam uspevala.Inače imam stepenice u kući i nekoliko puta u toku dana siđem i popnem se ali uz držanje za gelender.
Polako ali sigurno ide sve bolje i bolje.:)
Valjda se me skontali.:)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #88 poslato: Mart 29, 2010, 01:55:16 posle podne »
Bravo Ena!
 :cheers:
Da ne pisete toliko da vam je bolje, vec bih poludela od cekanja poziva.

Van mreže djurkan

• Član
  • **
« Odgovor #89 poslato: Mart 29, 2010, 02:38:11 posle podne »
Pa Ena moja, zar je moguce tako drasticno poboljshanje? :a21m:...pa zar tolike godine strepnje, iscekivanja, straha shta nam donosi svaki dan, neizvesnosti, umora, brige, izbrisane kao gumicom za jedan dan!? :m1:....dodje mi da zaplacem kad vidim da je moguce takvo pobolshanje...stvarno se puno radujem za tebe i svima nam dajesh veliku nadu, ali NE topcagic!!! :)hah

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.