Autor Tema: Lečenje suncokretovim uljem po dr Karahu  (Pročitano 8508 puta)

Van mreže Ivan Lazic

• Član
  • **
Lečenje suncokretovim uljem po dr Karahu
« poslato: Mart 21, 2010, 10:15:10 pre podne »
Kako na jednostavan način podići nivo energije u svom telu i osčititi se od toksina.Ova metoda je preuzeta iz referata dr. F. Karaha na kongresu Ukrajinskog udruzenja onkologa i bakteriologa o neobicnom i jednostavnom nacinu lecenja ljudskog tela i to uz pomoc suncokretovog ulja (hladno cedjeno)

Rezultati ovog postupka lecenja izazivaju čuđenje i sumnju prema sadrzaju predavanja drKaraha. No nakon preispitivanja njegove terapije uljem, moze se svako uveriti u verodostojnost njegovih argumenata i isprobati delovanje na svom telu.

Vise je nego začuđujuće da su se kroz ovu neškodljivu metodu lečenja postigli takvi uspesi u lečenju i izlečenju od bolesti i to bez hirurških zahvata i uzimanja lekova koji često imaju propratne pojave.

Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime ispiranjem (mućkanjem) ulja u ustima sam organizam preuzima dalji postupak samoizlečenja. Na ovaj nacin je moguće istovremeno lečiti ćelije, tkiva, organe, zato sto se ovim postupkom sprečava uništenje mikroflore. Bez zdrave mikroflore je ljudski vek upola kraći. Čovek bi mogao da bude star 140 do 150 godina.

Ovom metodom potpuno se leci:

glavobolja, bronhitis, zubobolja, tromboza, hronicne bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcemi, cirevi zeludca, bolesti creva, bolesti bubrega, srca, upala mozga, zenske bolesti, hronicne izrasline (tumori), hronicni grcevi, bolesti zivaca, zeludca, pluca, jetre, bolesti spavanja, infarkt...

POSTUPAK:

MINIMALNO 1 ČAJNA, MAXIMALNO KAŠIKA ZA JELO SUNCOKRETOVOG ULJA MUĆKA SE ZATVORENIM USTIMA, ISPIRAJUĆI I PROVLAČEĆI IZMEĐU ZUBA, BEZ ŽURBE I TRUDA
15-20 MINUTA

Ulje se ne sme ni u kom slučaju progutati !!!

Ispljunuta tecnost je bela kao mleko, a ako je jos žuta, ispiranje je bilo prekratko. Nakon toga se moraju usta vise puta ispirati toplom vodom i dobro oprati zube pastom i četkicom.

Ispljunuta tecnost je veoma otrovna (slikovito rečeno) i zato bi trebalo umivaonik dobro oprati.

U ispljunutoj tečnosti se nalazi velika kolicina štetnih bakterija, drugih štetnih tvari i toksina

Vazno je napomenuti da se kroz ovaj postupak ispiranja usta pojačava izmena tvari u organizmu, tako da se uspostavlja trajno ozdravljenje. Najupadljiviji učinak je učvrsćivanje klimavih zuba koji postaju i vidljivo beli.

Najbolje je započeti ispiranje ujutru pre jela.
Da se proces lečenja ubrza moze se postupak ponoviti tri puta dnevno pre jela i sa praznim želudcem. Kroz to je izlečenje brže i delotvornije.

Terapija traje toliko dugo dok se organizmu vrati prethodna snaga, svežina i miran san. Posle buđenja ne sme postojati umor ni tela ni psihe osobe, a naduveni podočnjaci moraju nestati. Mora se pojaviti zdrava glad, dobar san i nesmetana sposobnost pamćenja.

Na pocetku se mogu pojaviti simptomi prethodnih bolesti i to kod ljudi koji boluju od više bolesti . Pogotovu se javlja osećaj kada osoba ima više žarišnih upala koje aktiviraju jedna drugu, a koje bi bez lečenja dovele do teških bolesti.

Zato i ne postoji razlog da se prekine sa ovom terapijom ako bi se pojavila povišena temperatura, jer je eventualno pogoršanje samo dobar znak da je telo počelo da se oporavlja i da bolest nestaje.

U stvari lečenje se sprovodi samo za vreme ispiranja usta uljem, a koliko često na dan, treba prepustiti osećaju . Akutna oboljenja ovom metodom se leče za dva do do četiri dana, a hronična oboljenja ponekad i do jedne godine.

Ne može da škodi, a može da koristi. Probajte.

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Lečenje suncokretovim uljem po dr Karahu
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2010, 11:11:51 pre podne »
Prosto neverovatno..

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: Lečenje suncokretovim uljem po dr Karahu
« Odgovor #2 poslato: Mart 24, 2010, 10:21:14 pre podne »
koristila sam ovu metodu nekoliko godina
u pocetku 2x dnevno i bilo mi je bolje, sigurniji hod, vise energije, bilo je to 12 godine bolesti
kasnije sam nastavila svako jutro, tako da mi je to preslo u naviku
odlicno mi je prijalo za zeludac
ima i 5 godina kako ne koristim, zato sto mi dosadilo

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.