Autor Tema: VMA-civilna lica  (Pročitano 16213 puta)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: VMA-civilna lica
« Odgovor #15 poslato: Februar 11, 2010, 11:02:09 posle podne »
VMA je u to vreme (1990) bio drzava u drzavi
kad se samo setim tih lekara i lekarki - gospoda
strucnjaci, nimalo nervozni(valjda dobre plate i uslovi ucine svoje)

Van mreže Tosh

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #16 poslato: Februar 11, 2010, 11:10:01 posle podne »
vma je najbolje od svega što sam video kod nas, to jeste, ali ima velike razlike od sprata do sprata, tj od odeljenja do odeljenja... negde je sve zaista kako treba, samo pohvale, a negde daleko od toga. sve zavisi od načelnika, k'o i svuda... tužno je što su i ovi drugi daleko, daleko bolji od drugih institucija...
a to što hronično nema sapuna ni ničega sličnog u veceima za posetioce, to je druga priča...
ali ima zaista sjanih lekara i divnog osoblja. ja se lično tamo nisam lečio, ali sam proveo dosta vremena i malo upoznao, i ono što sam ja video je generalno za pohvalu (računajući realne uslove, tj gde smo...)

Van mreže ZlaZhenaBG

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • MS
« Odgovor #17 poslato: Februar 11, 2010, 11:13:03 posle podne »
Normalno moramo razmijeniti iskustva,da ne lutamo...

Gliso treba sutra da se cujem sa njom zbog terapije pa cu videti da li prima nove pacijente. Inace se zove Dragana Obradovic i ako ikako mozete do nje, iskoristite to. Zena je stvarno predivna

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #18 poslato: Februar 11, 2010, 11:14:11 posle podne »
kako je sad ne znam, ali tada pred raspad drzave (ja sam bila u leto 1990) bilo je bez ikakve zamerke
sada kada se setim kao da sam bila na nekom nagradnom putovanju

Van mreže ZlaZhenaBG

• Član
  • **
  • MS
« Odgovor #19 poslato: Februar 11, 2010, 11:18:30 posle podne »
Ma meni je bilo samo potrebno da me neko poslusa i da radi samnom a ne s' vrata da me posalje na infuzije. Vec mesecima imam problema sa kontrolom mokrenja a moj bivsi lekar nije nista uradio po tom pitanju a kod nje sam momentalno dobila terapiju za to.

Btw, sto se tice snalazenja, to ni sami lekari bas ne znaju najbolje :) Sam ce ga bog znati kako cu otici na kontrolu. Steta sto taksi ne moze da me dovede ispred njenog kabineta

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #20 poslato: Februar 11, 2010, 11:23:17 posle podne »
ne, naime kada bi bilo neko ispitivanje i sestra bi morala da me odvede ona je slala pacijenta sa mnom koji je npr. juce bio na to isto ispitivanje
i kada se se zavrsi ja se onda sama vracam

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #21 poslato: Februar 11, 2010, 11:28:11 posle podne »
Gliso treba sutra da se cujem sa njom zbog terapije pa cu videti da li prima nove pacijente. Inace se zove Dragana Obradovic i ako ikako mozete do nje, iskoristite to. Zena je stvarno predivna
E ona ti je super divna žena ima vremena za svoje pacijente,samo moja supruga nije imala te sreće da je njoj dodjele već jednoj drugoj a o tome neki drugi put.Naš dobar prijatelj takođe je bio njen pacijent i ima samo riječi pohvale mislim da ga je čak i kući zvala da pita kako je.Mi sad čekamo šta će biti sa Zambonijem i ne mislimo bili kakve druge trenutne terapije pokušavati.Tebi veliko hvala u svakom slučaju!

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
« Odgovor #22 poslato: Februar 11, 2010, 11:28:49 posle podne »
Sam ce ga bog znati kako cu otici na kontrolu.
jel ti kontrola dole u prizemlju u poliklinici,ili ideš gore na sprat gde je odelenje ?

Van mreže ZlaZhenaBG

• Član
  • **
  • MS
« Odgovor #23 poslato: Februar 11, 2010, 11:33:05 posle podne »
jel ti kontrola dole u prizemlju u poliklinici,ili ideš gore na sprat gde je odelenje ?

Idem na odelenje. Mislim da ona ne radi dole u poliklinici

Van mreže gliša

• Član
  • **
« Odgovor #24 poslato: Februar 11, 2010, 11:35:50 posle podne »
Moram i ovo još da dodam supruga je bila 14 dana gore na ispitivanju i med.sestre su bile prave lafice extra žene.

Van mreže ZlaZhenaBG

• Član
  • **
  • MS
« Odgovor #25 poslato: Februar 12, 2010, 12:54:28 pre podne »
Ma videla sam danas kako se ponasaju prema bolesnicima. Potpuno drugaciji pristup i to je ono sto mi je nedostajalo u KCS-u

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.