Autor Tema: In memoriam  (Pročitano 64182 puta)

Van mreže senna

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • "ja sam dečak iz vode" Milan EKV
  • Dg: MS
  • Grad: Kragujevac
Odg: In memoriam
« Odgovor #135 poslato: Januar 23, 2022, 10:45:53 pre podne »
😢

Na mreži raca

• Moderator
  • Pol: Žena
« Odgovor #136 poslato: Maj 24, 2023, 11:00:44 posle podne »
Preminula Tina Tarner

Proslavljena pevačica Tina Tarner umrla je u 83. godini nakon duge bolesti u Kusnahtu kod Ciriha, u Švajcarskoj.

Tina je po meni stvarno bila kraljica rokenrola. Uz nju sam odrastala i uživala u njenim pesmama.
R.I.P :'(

https://www.youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM
Simply The Best - Tina Turner

Na mreži raca

• Moderator
« Odgovor #137 poslato: Avgust 11, 2025, 09:57:14 posle podne »
Umrla je Gabi Novak

Gabi Novak rođena je 8. srpnja 1936. u Berlinu, kao kći Hvaranina Đure Novaka i Njemice Elizabet Reiman. Djetinjstvo je provela u Berlinu, a zatim na Hvaru, nakon čega se preselila u Zagreb.
Repertoar joj je obuhvaćao pop i jazz, a već tijekom 1960-ih stekla je veliku popularnost i priznanja kritike.
Među njezinim najpoznatijim pjesmama su "Ljubav ili šala", "Zbogom", "Pamtim samo sretne dane", "Što je ljubav", "Za mene je sreća" i "Hrabri ljudi".

Pamtim samo sretne dane

Na mreži raca

• Moderator
« Odgovor #138 poslato: Decembar 23, 2025, 09:52:41 posle podne »
Preminuo pevač Kris Rea

Čuveni engleski muzičar Kris Rija (Chris Rea), najpoznatiji po hitovima „Road to Hell“ ili „Driving Home For Christmas“, preminuo je 22.decembra u 74. godini, potvrdio je za BBC portparol pevačeve porodice. Kristofer Anton Rija, koji je rođen je 1951. u Midlsbrou, u Engleskoj svoju prvu gitaru kupio je sa 19 godina. Poticao je iz velike porodice, od oca Italijana i majke Irkinje.  :'(

Road to Hell

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #139 poslato: Decembar 24, 2025, 02:03:59 posle podne »
Воло сам га.  :'(

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.