Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja  (Pročitano 1524197 puta)

Van mreže Jellena

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Nema granica za one koji ih ne vide...
  • Dg: MS
  • Grad: Sokobanja
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja
« Odgovor #2910 poslato: Maj 05, 2012, 01:39:52 posle podne »
Joj  :sad: imala sam ja to pre nekih godinu dana....uzasno je  :-\

Van mreže Sara

• Član
  • **
« Odgovor #2911 poslato: Maj 05, 2012, 10:46:44 posle podne »
Bice bolje,samo cool ;)mora da bude-ne pristajemo na drugo 8)

Van mreže miloskg

• Član
  • **
« Odgovor #2912 poslato: Maj 05, 2012, 11:34:30 posle podne »
bas je bezveze, i meni je bio utrnut jezik jedno dve nedelje! Jedem al sve sto jedem nema ukus, samo po secanju znam kakav je ukus!
No sve prodje, strpen spasen sto bi rekli!

Van mreže Sisko

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2913 poslato: Maj 06, 2012, 07:00:16 posle podne »
uhh ovo sa trnenjem usta i jezik sam osjteio prvi put prije 2 meseci, ljeva strana usne i jezik utrnuti kao nakon anestezije kod stomatologa  ](*,) gurao sam tako mozda 3 nedelje, cak osjetio da mi se i jezik petlja kad bih pricacao podugacko..al eto proslo je, polako :) bice bolje, ne brini  :ok:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2914 poslato: Maj 06, 2012, 07:08:39 posle podne »
nadam se Sisko  ;)

Van mreže miloskg

• Član
  • **
« Odgovor #2915 poslato: Maj 06, 2012, 10:35:11 posle podne »
Mnogo gadno ovo vreme! KOd mene oped bile duple slike jedno 10- dana kad gleda u levo, i taman kad se povukle sad se pojavile kad gledam u desno :(
No dobro bitno da nije krucijalno da moram da zmirkam, kad gledam pravo nema duplih slika.

Sto se tice ostalog mogu reci da sam zadovoljan, jedno mi je krivo sto ne mogu da se bavim sportom ( basket, fudbal ) jer kordinacija nije bas 100% ali plivanje ide lepo i zadovoljn sam zbog toga!

Generalno svima bi preporucio plivanje, najvise zbog toga sto se lepo ohladim, jedino me nerviraju ovi dundjeri u kragujevcu drze vodu na 28 stepeni, pa nije to termalni bazen vec obican, ali jos malo pa ce da pocnu da rade otvoreni bazeni tamo ne greju vodu :D

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2916 poslato: Maj 07, 2012, 08:42:12 pre podne »
yeah ,stigli nalazi mr pregled endokranijuma i cervikalne kicme;
zakljucak mr pregled NE pokazuje progresiju demijelinizacionih promjena,ali vide se izrazeni demijalizacioni plakovi i na cervikalnoj mozdini.:(

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #2917 poslato: Maj 07, 2012, 09:51:06 pre podne »

No dobro bitno da nije krucijalno da moram da zmirkam, kad gledam pravo nema duplih slika.

Kod mene je tu najveći problem,moram da žmirkam često. Neki me već zezaju "dokle ćeš namigivati"  :n14:

yeah ,stigli nalazi mr pregled endokranijuma i cervikalne kicme;
zakljucak mr pregled NE pokazuje progresiju demijelinizacionih promjena

Bitno da nema progresije  :n29:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #2918 poslato: Maj 07, 2012, 12:25:48 posle podne »
dA ,maki,vazno da nema progresije  :n29:

Ja sam i dalje uzasno :sad:..na pulsnu nisam odreagoval,ledja me i dalje razbijaju i ne mogu da stojim ni 2 minuta koliko me bole..sutra cu dobiti uput za fizikalnu,mozda ce to malo pomoci :n14:..predjem 10 koraka uz pridrzavanje i umorna sam kao da hodan satima  ::)..stvarno postaje  :n15:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2919 poslato: Maj 07, 2012, 12:32:00 posle podne »
joj Tatjana ,ali mozda fizikalna  i pomogne,mora nesto  :n13:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #2920 poslato: Maj 07, 2012, 12:36:28 posle podne »
znam  Maki,nesto mora ,al samo da otkrijem sta  ;) ..ma,mora da bude bolje ,ali vec pocinjem da sizim,ali ,ajde jos se nadam da ce pulsna mozda delovati ,neki kazu da pocne i nakon mesec dana da deluje  :n14: :n20:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #2921 poslato: Maj 07, 2012, 12:37:21 posle podne »
Tajči,sačekaj to produženo dejstvo,ako ne bude ni onda bolje javi se opet doktoru. :n29:
Nadam se da ćeš ipak biti bolje  :ok:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #2922 poslato: Maj 07, 2012, 12:41:24 posle podne »
Hocu,cekacu jos malo,pa na fizikalnu,ali moja dr hoce da me salje u banju,a meni se ne ide ,jer sam posle banje imala relaps ,zadnja 2 puta..ma ,mora da bude bolje  :n20:

Van mreže curica

• Član
  • **
« Odgovor #2923 poslato: Maj 07, 2012, 03:58:34 posle podne »
uhh ovo sa trnenjem usta i jezik sam osjteio prvi put prije 2 meseci, ljeva strana usne i jezik utrnuti kao nakon anestezije kod stomatologa  ](*,) gurao sam tako mozda 3 nedelje, cak osjetio da mi se i jezik petlja kad bih pricacao podugacko..al eto proslo je, polako :) bice bolje, ne brini  :ok:

Istu situaciju imala sam prije 7 mjeseci, grozno, ali prodje....Samo je potrebno malo vremena, osmjeh na lice i pozitva  :n23:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2924 poslato: Maj 08, 2012, 09:06:43 posle podne »
kako jedno po jedno nesto trne,sad pored usana ne mogu da trepnem desnim okom ,siri se lagano,a necu jos kod dr-a  :(

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.