Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja  (Pročitano 1524200 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja
« Odgovor #2895 poslato: Maj 02, 2012, 01:29:27 posle podne »
A zašto ne misliš da je bolje?Držim fige da bude bolje. :ok:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2896 poslato: Maj 02, 2012, 01:32:25 posle podne »
pa ne mogu vise dugo da hodam ,lijeva ruka i dalje ukocena,vidim onako slabile,inkontencija izludjuje,a o pamcenju ili zaboravljanu ne volim da pricam...

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #2897 poslato: Maj 02, 2012, 01:35:54 posle podne »
Opet misli pozitivno i ne predavaj se.Možda dobiješ terapiju neku i bude posle ok.Tako je meni bilo i ako sam mrzela pulsnu,ona mi ipak pomogla.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2898 poslato: Maj 02, 2012, 01:39:11 posle podne »
zvuci cudno ali i ja je pozeljeh  :D a i citala sam o betaferonu malo dublje,postala sam jako depresivna od njega a i trebala sam pomenuti neurolozima i izastanak menstruacije 3 mjeseca,cudne modrice itd...

Van mreže curica

• Član
  • **
« Odgovor #2899 poslato: Maj 02, 2012, 06:47:59 posle podne »
Pozz svima, ne znam kako vi, ali ja sam totalno smorena, lose vrijeme tice i na to da sam postala jako depresivna. Danas sam isla na masazu....Da li neko ima iskustva sa masazama??? Ja ih upraznjavam redovno vec 8 godina, posto dijagnozu MS ima par mjeseci, primjetila sam da mi masaza prija u momentu, ali me poslije toga danima boli svaki misic....to mi se desava vec zadnja dva tri puta...da li je slucajnost ili sta?????Ako neko ima slicno iskustvo rado bih da cujem..jer pocela sam da se bojim i svoje sjenke vise  :m2:

Van mreže Daša

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #2900 poslato: Maj 02, 2012, 07:17:43 posle podne »
Danas sam isla na masazu....Da li neko ima iskustva sa masazama??? Ja ih upraznjavam redovno vec 8 godina, posto dijagnozu MS ima par mjeseci, primjetila sam da mi masaza prija u momentu, ali me poslije toga danima boli svaki misic...:
Da li te masira prof.maser ili netko priučen,tko je završio tečaj,a ne zna puno ili ništa o MS-u....posle masaže ne smije da te boli ni jedan mišić...masaže mi veoma gode,najbolje masaže sam imala u banji Kanjiža,relaksaciona,ugodna koja deluje na mišićni i nervni sistem,te cirkulaciju krvi i limfe.
Imam iskustva i sa refleksnom masažom stopala.To mi isto jako prija.  :n14:
 :grr:  http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,4594.0.html

Van mreže curica

• Član
  • **
« Odgovor #2901 poslato: Maj 02, 2012, 11:03:36 posle podne »
Daso, mene vec godinama masira jedna djevojka koja je skolovani fizioterapeut,zna za moji dijagnozu....Obozavam masaze, ali sada imam strah kako cu se osjecati sutra...razmisljam da ovih dana pocnem da ganjam da idem u Banju Trepca, posto nemam puno iskustva sa banjama ali ni sa ovom bolescu meni svaka informacija dobro dodje

Van mreže Sara

• Član
  • **
« Odgovor #2902 poslato: Maj 03, 2012, 12:31:59 pre podne »
Bole me ruke, i jace mi trnu-kisa ce :n11:

Van mreže slava

• Član
  • **
« Odgovor #2903 poslato: Maj 03, 2012, 09:01:37 pre podne »
Има ли неко искуства у покушају заустављања МС коришћењем чистог петролеја (пије се одређеном динамиком)?

Van mreže Daša

• Član
  • **
« Odgovor #2904 poslato: Maj 03, 2012, 09:50:31 pre podne »
 :n24:...samo sam čitala o tome... :n24:

Van mreže Sisko

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2905 poslato: Maj 03, 2012, 11:07:31 pre podne »
OMFG, nafta u tretmanu MS?? epa ovo je previse! a sta cemo sa onom uzrecicom "ne pijemo naftu" ?? ocito da ipak neko pije...izvinite al ovo je stvarno previse za moj mozak i stomak  :n22:

Van mreže Daša

• Član
  • **
« Odgovor #2906 poslato: Maj 03, 2012, 12:26:29 posle podne »
U potpunosti se  n32 Sisko,ali svašta se može pročitati...
Čitala sam  G.P.Malahov - Čišćenje organizma....između ostalog pročitala sam, da postoji terapija vlastitim urinom,za lečenje mnogih oboljenja ....znam da će se mnogima,kao i meni, dići želudac na pomisao o pijenju urina...
 :grr: Vlastitom mokraćom treba prati oči jer leci očne bolesti, čisti ih i poboljšava vid. :)hah...a ja zakazala 17.maja kod oftamologa  :)hah

http://www.scribd.com/doc/40648335/G-P-Malahov-%C4%8Ci%C5%A1%C4%87enje-organizma
http://www.scribd.com/doc/18148845/Genadij-Petrovic-Malahov-Urinoterapija    :n24:

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #2907 poslato: Maj 03, 2012, 12:55:38 posle podne »

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2908 poslato: Maj 05, 2012, 10:33:03 pre podne »
usne mi trnu ,ruka i dalje utrnuta ,jedino mi je hod bolji.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #2909 poslato: Maj 05, 2012, 01:29:26 posle podne »
kako je odvatno kad utrnu usta niti da zvacem ,nista ,odvratno

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.