Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja  (Pročitano 1524640 puta)

Van mreže gliša

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja
« Odgovor #105 poslato: Jun 20, 2008, 05:48:03 posle podne »
Ovdje su kod nas od juče počele velike vrućine supruzi je odmah spazam pojačan ,kako se vi borite sa tim i koja su vaša iskustva.Vrućina joj nikako ne odgovara pije lioresal ,svaki dan radi sa fizioterapetom ali kako je ugrijalo prekinula je i sa vježbama

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #106 poslato: Jun 20, 2008, 08:30:26 posle podne »
  Ja na poslu ukljucim klimu na 19, sakrijem daljinski, i ne izlazim iz "kancelarije" (osim do WC -a :)). Kod kuce i nije tolika vrucina (klimu i ne ukljucujem).

Van mreže lucija

• Član
  • **
« Odgovor #107 poslato: Jun 20, 2008, 09:51:11 posle podne »
Retki su medju nama ms-ovcima kojima ova vrucina ne smeta. Recimo mene dosta uspori,smlati me,imam osecaj tezine u nogama. Ranije me je takvo stanje plasilo I pomisljala sam da je dolazilo do pogorsanja,ali cim malo zahladni ja se bolje osecam. Navikla sam I na to,sakrivam se od sunca I rashladjujem na razne nacine.

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #108 poslato: Jun 21, 2008, 04:56:53 posle podne »
Vrućina kod mene povlači uvođenje vanrednog stanja. :)
Samo izmeštanje između klimatizovanih prostorija, dok vozim sa posla, prozori su otvoreni a u šetnju ne idem. Tačnije, krijem se od sunca. :)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
« Odgovor #109 poslato: Jun 23, 2008, 11:45:44 pre podne »
juce sam se jako iznervirala,popila sam cak  tablete ze smirenje.a danas,opet mi se desava ono najgore.mute mi se slike,naprezem se sad kad kucam mada tastaturu znam napamet pa tako i kucam,desko disem,pala sam sa kreveta a sto je najgore prsti lijeve ruke utrnuti ,zasto opet?kako kontrolisati bijes i nervozu?cini mi se da sam sretnija bila kada nisam ni znala sta mi je.a sad cu ovo prepisati vrucini,i zdravi ljudi su sad na neki nacin  bolesni!!!

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #110 poslato: Jun 23, 2008, 09:14:35 posle podne »
Ne znam sta da ti kazem. Ja sam ipak za to da ljudi budu svesni situacije u kojoj se nalaze.

Van mreže titanium

• Član
  • **
« Odgovor #111 poslato: Jun 24, 2008, 12:13:52 posle podne »
i ja sam nevjerovatno zivcan, ali pokusavam se kontrolisati - vise se prepadnem sta bi mi moglo biti ako se iznerviram nego sto se iznerviram... nekako me taj strah od posljedica smiri, ...ali ne uvijek...
a mali i domali prst na lijevoj ruci su mo utrnuti vec 4 godine...

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #112 poslato: Jun 24, 2008, 05:19:49 posle podne »
Dosta stvari možete iskontrolisati. Naravno, ne sve, ali ipak možete dosta. Kad baš zagusti, opravdavam i tu tabletu ali za redovnu upotrebu preporučujem neku zanimaciju koja će Vas opustiti i skrenuti misli od izvora nervoze. Na vama je da otkrijete koji je to "lek". ;)
I ako možete, uklonite ljude iz svoje okoline, osobe koje "zrače" negativnom energijom.

Van mreže titanium

• Član
  • **
« Odgovor #113 poslato: Jun 25, 2008, 10:42:06 pre podne »
malo se tesko skoncenrtisati  :-\ ... ali trebalo bi uvijek misli skrenuti negdje drugo... sys

Van mreže titanium

• Član
  • **
« Odgovor #114 poslato: Jun 25, 2008, 10:43:27 pre podne »
najbolje bi bilo izbjegavati rizicne situacije... samo treba biti vidovit ;D

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #115 poslato: Jun 25, 2008, 01:54:12 posle podne »
E Sklerozice....kako ukloniti onog ko ti je zivot upropastio skroz.Duga je prica da sve ispocetka govorim.Ali radi mira ja sam ta koja trpi sve iako bi trebala da budem postedjena kojekakvih komentara.A valjda me odrzava to sto sam stalno vesela i raspolozena(ma u inat svima)ako misle da mi nije nista onda nek i nije nista. :cheers:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #116 poslato: Jun 25, 2008, 05:42:45 posle podne »
Svestan sam toga da se ne mogu "ukloniti" svi koji smetaju. Zato sam i napisao "ako možete". Tebi ostaje ono drugo, neka zanimacija koja će da ti sklanja misli od takvih negativnosti. ;)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #117 poslato: Jul 01, 2008, 08:11:39 pre podne »
 :a20:
iako je tema pogorsanja ja moram da napisem da mi je danas ne vidjeno super,koliko ce me drzati ne znam ali sretna sam dok me drzi.
tj nije mi bas super ali se pravim kao da jeste znate ono kao pravis se i predje ti u naviku ,ali je super,zar ne!!!! ](*,) :a1:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #118 poslato: Jul 01, 2008, 09:55:47 posle podne »
Jutros sam i ja ustao blago euforičan. :) Mislim da je to zbog toga što je u toku noći osvežilo pa sam dobro spavao. :)

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #119 poslato: Jul 01, 2008, 10:37:25 posle podne »
Tacno meni je tako ceo dan,Bila sam u gradu i jos se tamo smorila.Grozan dan.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.