Autor Tema: MS i mediji  (Pročitano 96341 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: MS i mediji
« Odgovor #150 poslato: Maj 27, 2010, 10:49:23 pre podne »
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/191087/Bolest-za-koju-nema-leka
I ima leka,što ne pišu o tome malo. :n7:

Ni reč o CCSVI.Sem jednog komentara i mog ako ga objave  ;D)

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #151 poslato: Maj 27, 2010, 10:58:17 pre podne »
I ja sam pisala. Nece da objave.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #152 poslato: Maj 27, 2010, 11:12:17 pre podne »
kao da je CCSVI stranka a mi politicari

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #153 poslato: Maj 27, 2010, 11:24:10 pre podne »
I ja sam pisala komentar..prvi nije otisao, drugi jos nije objavljen. Kod nas CCSVI je totalna nepoznatica. Sugerirala sam novinarima da malo izguglaju..

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #154 poslato: Maj 27, 2010, 11:28:31 pre podne »
ms je bauk a tek CCSVI.....

Van mreže musoki

• Član
  • **
« Odgovor #155 poslato: Maj 27, 2010, 11:30:02 pre podne »
Sad sam pogledao. Ima 8 komentara i većina apeluje da novinari počnu da objavljuju istraživanja o CCSVI.
 :n23:

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
« Odgovor #156 poslato: Maj 27, 2010, 11:39:59 pre podne »
tih 8 komentara stoje od juce..mora da im je to limit >:D

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #157 poslato: Maj 27, 2010, 12:32:35 posle podne »
Izašli su i moji. :ye1:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #158 poslato: Maj 27, 2010, 11:45:03 posle podne »
Neko ostavi komentar protiv udruženja MS Srbije i ccsvi., bio bih licemer kada ne bih saopštio info da su u poslednjem broju časopisa dali pozamašan tekst o CCSVI. Jeste im trebalo vremena ali su napravili taj korak.  :ok:

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #159 poslato: Maj 28, 2010, 08:10:09 pre podne »
I ja sam se iznenadila kada sam videla casopis. Cini mi se da na nekoliko mesta se pominje CCSVI. I u pismima citalaca, ali sa onim podanickim tonom. Cuti i cekaj 10 godina dok oni ne dokazu sve. I sa suludim komentarom, vreme leci sve. Mislim da mi sa MS, ako necega nemamo onda je to vreme. Ne znam nikoga kome sa vremenom nije sve losije. Bar po malo.
Kreteni

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #160 poslato: Maj 28, 2010, 10:07:10 pre podne »
Mislim da sam mojim komentarom rekla dosta za CCSVI i da malo više o tome pišu a ne o onome što znamo napamet.

Van mreže analjilja

• Član
  • **
« Odgovor #161 poslato: Maj 31, 2010, 12:58:09 posle podne »
Ko je bio zaduzen za obelzavanje:  Svetskog dana multiple skleroze, 26. maj, slabo je obelezen u medijima?!  :grr:

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #162 poslato: Jun 01, 2010, 09:53:42 pre podne »
po pravilima MSIF mora se organizovati neka akcija za taj dan, koristiti njihov logo
to moze biti pres konferencija (mi u CG smo se odlucili za to i delenje Zbornika bas na taj dan, i emisija na TVCG o ms, ove godine za temu je bio aktuelni CCSVI)
sve zavisi od ideja koje ima udruzenje
moze se napraviti koncert, deliti majce sa nekom prikladnom porukom na njima, neki sportski dogadjaj ili vec sta

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #163 poslato: Jun 01, 2010, 11:03:14 pre podne »
   U Srbiji je 26. 5. odrzana konf. za stampu u Banji G. Trepca. Odrzan je i okrugli sto na kome su ucestvovali Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo rada i socijalne politike, Republicki zavod za zdravstveno osiguranje, Banja Gornja Trepca. Receno je da su se stekli uslovi da se banja G. Trepca i pacijentima u Srbiji odobrava preko zavoda i da je potrebno da se, formalno, prodje procedura neke republicke komisije fizijatara. To ce se uraditi do kraja ove godine. U Gornjoj Trepci sada preko zavoda mogu da idu osiguranici iz Republike Srpske, pa cak i Rusije i Italije.
  Bilo je reci i da drzava odvoji vise sredstava za nabavljanje interferona. Takodje je odrzana i izlozba radova MS udruzenja iz cele Srbije.

p.s. ni reci o CCSVI, cak sta vise ... !!!!!
p.p.s. nisam nesto pratio, ali ni na jednoj TV ili radiju a ni u novinama nisam video,cuo, procitao nesto o Svetskom danu MS?

Van mreže analjilja

• Član
  • **
« Odgovor #164 poslato: Jun 01, 2010, 12:55:07 posle podne »
Nisam cula za to! Drus. MS ne vodi racuna o nama. Ko je predsednik? Zato i nemamo nikakva prava i informacije!!!  :grr:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.