Autor Tema: pomoc za penjanje uz stepenice  (Pročitano 5473 puta)

Van mreže desant

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
pomoc za penjanje uz stepenice
« poslato: Maj 07, 2009, 09:23:48 posle podne »
Evo vam jedna adresa jedne spravice koja je zaista fantasticna,pomaze kod penjanja uz stepenice ,kako ljudi u kolicima tako i lose pokretni osoba..Zaista nije potrebna neka snaga i licno sam vidjeo da covjek jednom rukom "dize" covjeka u kolicima uz stepenice..www.trapplift.se ili www.sano-stair-climber.com  Inace proizvodjac ove stvari je iz Austrije.

Hendi-društvo

pomoc za penjanje uz stepenice
« poslato: Maj 07, 2009, 09:23:48 posle podne »

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: pomoc za penjanje uz stepenice
« Odgovor #1 poslato: Maj 07, 2009, 10:47:36 posle podne »
http://www.dolphinlifts.co.uk/new_stair_lift.html?id=RK7wYtrr

U slici i reci mozete se upoznati kako resiti problem stepenica u kuci, ili na poslu.

Van mreže desant

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2 poslato: Maj 08, 2009, 01:26:57 pre podne »
Asja mislim da je ovo prvo puno prakticnije,moze se lako i transportovati u autu...a i mozes  da ides i uz stepenice koje zelis,mogu i na one polukruzne uske ,sa malim gazistem

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #3 poslato: Maj 08, 2009, 12:37:33 posle podne »
ja jos uvek mogu uz stepenice, ali posto je MS hronicna bolest i nikada ne znam sta me ceka sledeceg dana polako se upoznajem sa raznim stambenim resenjima koja mogu olaksati zivot.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.