Autor Tema: Suzan Bojl - anđeoski glas  (Pročitano 3787 puta)

Van mreže naca

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
Suzan Bojl - anđeoski glas
« poslato: April 21, 2009, 02:37:52 posle podne »
Suzan Bojl (48) iz Škotske priredila je pravo iznenađenje na sinoćnoj audiciji za televizijsku emisiju 'Britain's Got Talent', koja se bavi otkrivanjem muzičkih talenata, piše "Sandej Mejl".

Suzan, koja priznaje da se nikada u životu nije ljubila, postala je pravi hit kada je otpevala pesmu "I Dream a Dream" iz mjuzikla "Jadnici". Publika je dobacivala neuglednoj ženi iz Betgejta, sve dok se nije popela na scenu i rekla žiriju da želi da bude pevačica. Nakon nekoliko sekundi pevanja Suzan je dobila buran aplauz i osvojila, na početku nenaklonjenu publiku. Sada je favorit za takmičenje talenata, koje se u Velikoj Britaniji održava od 2007. godine. Pobednik dve serije takmičenja dobija 100.000 funti i mogućnost da nastupi ispred članova kraljevske porodice, na godišnjoj gala večeri "Rojal Varajeti Performans". Suzan, koja je pesmu posvetila pre dve godine preminuloj majci Bridžit, ostavila je stručni žiri u suzama. Ona je izjavila da ju je smrt njene majke navela da se prijavi za takmičenje talenata.

............

Suzan, koja je pretrpela oštećenje mozga tokom rođenja, rekla je da živi u kući u kojoj je odrasla, sa mačkom Pebls. Oboje roditelja, mama Bridžit i tata Patrik su preminuli. Ona je bila poslednje dete u porodici. Rođena je carskim rezom, ali je usled nedostatka kiseonika pretrpela oštećenje, zbog čega ima poteškoća sa učenjem.
U školi su je maltretirali zbog njenog stanja, ali je utehu pronašla u pevanju.
Ona je priznala da su njeni roditelji smatrali da je bolje da živi s njima, kako bi bila sigurna.
"Zato nikad nisam izašla sa muškarcem. Kako je vreme prolazilo, samo sam prihvatila da se to nikada neće dogoditi. Mama i tata nisu hteli da imam momke jer su se brinuli da će me iskoristiti. Nikad se nisam poljubila", iskrena je Suzan, dodajući da nikada nije primila ni poljubac u obraz.

Ceo tekst : Blic

Saslušajte Suzan

Susan Boyle - Singer - Britains Got Talent 2009 (With Lyrics)
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Van mreže naca

• Global Moderator
Odg: Suzan Bojl - anđeoski glas
« Odgovor #1 poslato: April 21, 2009, 02:47:55 posle podne »
Slušam iznova i iznova.Puna sam emocija. Dokaz da nije sve u izgledu i iskrivljenim ,nametnutim normama.
Fantastično,bravo Suzan.  :D

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
« Odgovor #2 poslato: April 21, 2009, 04:55:58 posle podne »
i ja

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #3 poslato: Maj 01, 2009, 01:15:23 posle podne »
http://www.youtube.com/watch?v=D4mB94ejivU
"Lil Susan Boyle" On Britain's Got Talent 2009?? Hollie Steel - I Could Have Danced All Night

Shaheen Jafargholi Singing Michael jackson BRITAINS GOT TALENT 2009
http://www.youtube.com/watch?v=H2vlXy74lsQ&feature=related

konkurencije suzan bojl

Van mreže naca

• Global Moderator
« Odgovor #4 poslato: Septembar 17, 2009, 02:19:38 posle podne »
Susan Boyle - WILD HORSES * America's Got Talent 2009 HD
http://www.youtube.com/watch?v=1HFrmVq0Idw

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #5 poslato: Novembar 30, 2009, 11:31:17 pre podne »
Suzan Bojl na vrhu liste najprodavanijih albuma
Autor: Beta   30.11.2009

Suzan Bojl, koja je postala svetska zvezda posle učešća u televizijskom takmičenju "Britain's Got Talent", prodala je 410.000 primeraka albuma "I Dreamed a Dream" od 23. novembra.
Njen album postao je ovogodišnji najprodavaniji album u prvoj sedmici i najprodavaniji debi album u britanskoj istoriji.
Obrada pesme "Wild Horses" "Roling Stonsa" sa albuma škotske pevačice našla se na devetom mestu britanske liste singlova.

Ceo tekst : Blic

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.