Autor Tema: Sprecavanje velike nuzde  (Pročitano 9643 puta)

Van mreže StevaP

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Sprecavanje velike nuzde
« poslato: Mart 23, 2009, 12:09:51 pre podne »
Kako se najefikasnije sprecava velika nuzda,kada moram da idem negde?
Kada sam kuci onda imam svoj ustaljeni termin,a ja bih voleo da imam resenje i kada negde odem nenadano i van termina (krecem se pomocu kolica), jer te stvari me ozbiljno ogranicavaju.
Na primer idem nedeljom u Crkvu i posle Cerkve na pice sa prijateljima.I uvek mi je to problem tada.Voleo bih da to resim jer pretpostavljam,da jos ljudi imaju taj problem.Napominjem da pelene jos uvek(bar za sad) mi nisu potrebne.
Veliki pozdrav i unapred hvala na odgovorima.

Van mreže desant

• Član
  • **
Odg: Sprecavanje velike nuzde
« Odgovor #1 poslato: Mart 23, 2009, 12:21:03 pre podne »
Ima takav produkt ,ali moze se drzati najvise 12 sati u tarmu..Idi na adresu  www.coloplast.se  Proizvod se zove PERISTEEN ANALPROP

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Mart 23, 2009, 10:25:07 pre podne »
Mozda piće isprovocira, ili sam psihički momenat kada znaš da baš tada u blizini nema wc, ili obrati pažnju šta doručkuješ. Npr. kafa kod nekoga prouzrokuje zatvor a kod nekoga ne ili čaj u zavisnosti koji piješ.

Van mreže StevaP

• Član
  • **
« Odgovor #3 poslato: Mart 23, 2009, 07:23:01 posle podne »
Ima takav produkt ,ali moze se drzati najvise 12 sati u tarmu..Idi na adresu  www.coloplast.se  Proizvod se zove PERISTEEN ANALPROP

Hvala ti,bas cu pogledati tako nesto mi je i trebalo, jer kada idem u Crkvu nista ne jedem niti pijem,tek posle kada mi se i javlja problem.Kafu vec duze vreme ne pijem,tako da mi on ne pretstavlja problem jer je ona prvi uzrok.
Veliki pozdrav i hvala na informacijama. :)

Van mreže desant

• Član
  • **
« Odgovor #4 poslato: Mart 24, 2009, 01:00:32 pre podne »
Cim udjes na njohovu stranicu ,na slikama se nalazi taj proizvod ...mislim da mora biti i na engleskom jeziku ,pa nadam se da ces naci nesto sto ti odgovara

Van mreže StevaP

• Član
  • **
« Odgovor #5 poslato: April 03, 2009, 11:56:08 posle podne »
Pogledao sam na internetu proizvod koji se zove koloplast, i jako mi se svidja kako je to opisano da deluje.Trazio sam taj proizvod u nekoliko apoteka u Novom Sadu,ali oni nisu ni culi za tako nesto.Najcesce nude proizvod koji ima suprotan efekat(regulise praznjenje), ali nikako da nadjem koloplast koji mi se ponavljam jako svidja za moje funkcionisanje.Da li neko zna kako da dodjem do proizvoda koji deluje kao koloplast?

Van mreže StevaP

• Član
  • **
« Odgovor #6 poslato: April 21, 2009, 12:58:02 pre podne »
Hteo bih da pitam "desanta" ili nekog ko je upucen u ovu problematiku, gde se moze nabaviti PERISTEEN ANALPROP, jer ja sam trazio na sajtu www.coloplast.se na hrvatskom, ali sam ga nasao samo na kanadskom sajtu, sto me vrlo zbunilo. Ovaj proizvod, kako je objasnjen na kanadskom sajtu, bio bi mi veoma koristan i hteo bih nekako da ga nabavim, ali ne znam kako? Zvao sam predstavnistvo coloplasta u Hrvatskoj ali oni za takav preparat nisu culi. Pozdrav.

Van mreže njorka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #7 poslato: April 21, 2009, 03:55:27 posle podne »
Zastupnik Coloplasta za Srbiju je Magna Pharmacija, napisaću ovde adresu i telefon ako bilo kome zatreba:

Uklonjeni adresa i telefon. Tražiti te podatke preko Googla.

Ako sam pogrešila što sam napisala adresu i telefon , obrišite.
Ako hrvati nemaju ne verujem ni da mi imamo, pregledaj države u Evropi da li ga imaju pa probaj preko neke naše privatne apoteke da nabaviš. Ja sam tako radila sa jednom posebnom vrstom katetera. Pogledaj npr.Nemačku ili Austriju, sigurno imaju.
Srećno!

Van mreže StevaP

• Član
  • **
« Odgovor #8 poslato: April 23, 2009, 12:07:40 pre podne »
Posle visednevne potrage sam konacno nasao u Ljubljani i uopste nije jeftino 75 evra. Pogledacu  i u Magna Pharmaciji. Bilo kako bilo to ce me malo osloboditi. Ranije nisam koristio forum, ali interesanto je da se ljudi upoznaju pa makar i ovim vidom komunikacije. Za sada pozdrav.

Van mreže njorka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #9 poslato: April 23, 2009, 11:48:49 pre podne »
Visoka cena proizvoda je i glavni razlog što Coloplast kao proizvođač takve proizvode (skupe) ne isporučuje na naše tržište, smatra se da smo male platežne moći i da neće imati prođu. Upravo zbog cene sam i ja odustala od moje porudžbine.

Van mreže desant

• Član
  • **
« Odgovor #10 poslato: April 24, 2009, 09:21:00 posle podne »
75 eura,a pitaj koliko komada  dobijas ...Ne zaboravi da moras i gel da kupis..

Van mreže puki

• Novi član
  • *
« Odgovor #11 poslato: April 24, 2009, 11:12:03 posle podne »
probaj sa loperamid,osobe koje nemaju debelo crevo ga koriste
pozdrav

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.