Autor Tema: Lumbalna punkcija  (Pročitano 162938 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Lumbalna punkcija
« Odgovor #150 poslato: Mart 20, 2015, 01:33:38 posle podne »
 :m3:
Више се не сећам ...

Van mreže senna

• Član
  • **
  • "ja sam dečak iz vode" Milan EKV
  • Grad: Kragujevac
« Odgovor #151 poslato: Mart 20, 2015, 08:56:58 posle podne »
ja sam čekao skoro 6 meseci i to zbog poplave na klinici, pa nedostatka reagenasa (ili kako se već zovu) i najviše zbog stava klinike, ma boli nas uvo, bolje je da pare podelimo na plate  :)hah

Van mreže Машинка

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Dg: МС
« Odgovor #152 poslato: Mart 21, 2015, 08:43:21 pre podne »
Мени су то радили док сам лежала у болници на испитивањима, мсм да су резултати док сам још лежала. На основу тога су ми и дали дијагнозу. Значи макс 10ак дана.  :m3: да је тако било, било је то пре 15 година

Van mreže Prolaznik

• Novi član
  • *
« Odgovor #153 poslato: Mart 22, 2015, 05:10:17 posle podne »
Hvala na odgovoru! @Senna Nadam se da nece biti bas 6 meseci...  :n7:

Van mreže Prolaznik

• Novi član
  • *
« Odgovor #154 poslato: Mart 26, 2015, 11:47:07 posle podne »
Posle 20 i nesto dana cekanja odlucim se  juce da pozovem specijalizantkinju koja mi je radila lumbalnu. :m2: Posle nekoliko poziva mi se javila sa govorom da nije bila na poslu 2 nedelje, kako je cudi sto me moj doktor nije zvao ili makar neko iz dnevne bolnice, ali da ce videti sta se desava pa ce mi se javiti. Zvala me je danas da me informise sa velikom zaloscu da su izgubili moju istoriju bolesti i kako ne zna kako se to dogodilo niti ko je krivac, ali joj je moj zvanican doktor rekao da koliko zna, nalazi su bili uredni. Ukratko mi samo rece jos i da dodjem po otpusnu listu... Ja tu stvarno nista ne razumem...Kako je moguce da se izgube svi nalazi nekog pacijenta unutar bolnice?Ne znam kako, ali moracu da nadjem nacina da se potrude da pronadju. Eto, htedoh da podelim moju ljutnju i razocarenje sa vama... Gde nam je otislo zdravstvo i briga o pacijentima... :n24:

Van mreže Машинка

• Član
  • **
  • Dg: МС
« Odgovor #155 poslato: Mart 27, 2015, 09:31:04 pre podne »
 :o :n22: Невероватно  :n24:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #156 poslato: Mart 27, 2015, 10:25:25 pre podne »
kako se ne bi seco,us.o sam se ko grlica,mada je doktorka rekla mojoj zeni da odavno nije imala mirnijeg pacijenta,jedan deo su radili u o.b.UE i taj nalaz je bio uredan, drugi deo je radjen na N.K.Dr.Subotic ja sam ga licno nosio i predo dr.J.Drulovic,nalaz je stigao posle 15ak dana na zalost u njemu je pronadjena draga mi kurava m.s. :)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #157 poslato: Mart 27, 2015, 01:03:39 posle podne »
Ово за губљење историје ме чуди. То се могло десити некад док се користио само папир али данас се то све уноси и у компјутер. :m3:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #158 poslato: Mart 27, 2015, 03:44:04 posle podne »
ogromna je to muka njima posmatro sam,za vecinu njih ja sam tata za ovu skalameriju,e sad vi znate kolko ja ne znam o ovome onda mozete da zamislite koliki su to duduci? :m3:

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #159 poslato: Mart 27, 2015, 04:03:51 posle podne »
kod lekara nisam primetila da im je to neki problem, naopako da je tako.  :m3:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #160 poslato: Mart 28, 2015, 12:43:51 posle podne »
Колико сам видео, све се куца у комп а онда се одштампа за папирну архиву. Исто нисам видео проблем. Тако је на неурологији а слично је и у дому здравља.

Van mreže somi87

• Član
  • **
  • Dg: Ms
  • Grad: Simanovci
« Odgovor #161 poslato: Mart 28, 2015, 03:20:31 posle podne »
Ne mogu da se setim koliko sam cekao rezultate ali mislim da je bilo nedelju + - koji dan. Ali se secam da me jedan decko toliko zaplasio sa pricom o lp, kao sve moze ali ako ti to rade  onda si naj..o. Ulazim kod dr Drulovic i sve super kad ona kaze, sad cemo da uradimo punkciju, ja prebledeo i minuti. Lumbalnu punkciju mi radio dr Nesa, znam da sam se spremio na takav bol kao da ce da me operisu na zivo. Kad ono nista, malo neugodno ali nista kao sto mi onaj decko napricao. Jedino ono lezanje bez jastuka me posle ubilo. :n30:

Van mreže Prolaznik

• Novi član
  • *
« Odgovor #162 poslato: Mart 28, 2015, 10:39:22 posle podne »
Колико сам видео, све се куца у комп а онда се одштампа за папирну архиву. Исто нисам видео проблем. Тако је на неурологији а слично је и у дому здравља.

Meni su zagubili na neurologiji KCa. Ni meni nije jasno kako. Samo su mi tako rekli.

Van mreže Daša

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #163 poslato: Mart 28, 2015, 10:47:23 posle podne »
... pozovem specijalizantkinju koja mi je radila lumbalnu. :m2:... Zvala me je danas da me informise sa velikom zaloscu da su izgubili moju istoriju bolesti i kako ne zna kako se to dogodilo niti ko je krivac, ali joj je moj zvanican doktor rekao da koliko zna, nalazi su bili uredni. Ukratko mi samo rece jos i da dodjem po otpusnu listu...

Da li ste bili po otpusnu listu ili ste ostali samo na tim telefonskim informacijama? :m2:

Van mreže Prolaznik

• Novi član
  • *
« Odgovor #164 poslato: Mart 29, 2015, 01:06:16 posle podne »
Za sada sam ostala samo na tim informacijama. Idem sledece nedelje po otpusnu listu, ali je necu uzeti dok mi ne nadju sve rezultate. Molim lepo thanks

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.