Jos samo ovo, ostavljam vas sa lepim pozdravima
http://womansday.ninemsn.com/lifestyle/truelifestories/998664/miracle-ms-recovery-im-out-of-my-wheelchairAjmo, i Google prevod istog linka (strasan, smesan ali vrshi posla)
Схауна Меклејн говори Глен Вилијамс како 'чудо пилула' јој је вратио свој живот.
Сцена је готово библијски. Схауна Меклејн, познат до недавно као "леп дама у колицима", скаче са свог седишта, обавља савршено пируету, а затим ломи у високе надахнуте џогирања.
Схауна не могу да садрже њену радост, јер она зна да доживљава оно што она и њен супруг дотинг, Нил, може само описати као чудо.
Погођен са мултиплом склерозом (МС) и угрози живот тумора мозга, ово једном гипко балерине, који је наступао са именима и Рудолф Нурејев, провео већи део од 20 година, у зависности од штапова пре заврши у инвалидским колицима.
Медицинска професија каже да не постоји лек за МС, а као што ју је ударио, Схауна је вид угаси и она изгубила чуло укуса, многоме говора и њеног осећаја за равнотежу ..
Телефонски позив ове године од директора Фондације одраслих матичних ћелија је да се промени Схауна живот. Он је охрабрио је да покушамо неке матичних ћелија Јачање производе из Новог Зеланда. "У почетку сам била веома опрезан", Схауна каже. "Али сам сазнала да је то био храна појачивач, а не лек је само као узимање витамина Ц, али се промовише производњу матичних ћелија у вашем телу - 4000 по таблети.
"У року од 20 минута узимања моју прву пилулу сам могао да осетим нешто добро дешава у четири дана моја дупла визија је нестао.. Била је чудо Ове невероватне таблете, са потпуно природном производу колострума., Стимулише раст свог стаблу ћелије ".
Четири месеца касније, Схауна, 51, трчи у својој локалној парку и има поклонили јој колица. "Ја сам један веома срећан дама", каже она. "МС ме опљачкали све, али сада, ја вратим свој живот."