Hm, ne znam sta reci! Secam se kada sam 1991. lezao na neurologiji prvi i poslednji put i kada mi je dijagnostikovana MS, jedna od pacijentkinja me je drzeci se tada za mene, dovela do zenske sobe u kojoj je lezalo najmanje 8-10 zena i rekla: "Vidis ove zene ovde. E, sve su one od svojih muzeva napustene". To je trebao da bude njen odgovor meni na moje tesenje i ocaj iste, dok smo sedeli u trpezariji. Naravno ja sam tada bio na pocetku bolesti i nisam znao ono sto znam danas - koliko je tesko to sve. Naravno da sam za sve ove godine video i suprotno, gde zena ostavlja obolelog mladog muza i dete cak! No mislim da dosta zavisi i od nas samih. Moramo znati najpre sebe a i onoga sa kim zelimo da zivimo. Nije floskula. Meni je supruga umrla od raka pre 11 god., Pa sam iako vec debelo oboleo uspeo ponovo da se ozenim i to bez problema. Naravno da treba o svemu samo iskreno razgovarati. Cak postoji i slucaj gde su se upoznali u dnevnoj bolnici na terapiji i da su se, iako oboje u kolicima, vencali. Ne treba nikada gubiti nadu. Ona nam je jos jedino ostala-za sve! Poz svima---