Autor Tema: Mrsavljenje i ms  (Pročitano 48368 puta)

Van mreže Goga

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Mrsavljenje i ms
« Odgovor #15 poslato: Januar 20, 2009, 08:18:17 posle podne »
:) Hvala na savetu!
Savet je samo ovo:  :cheers: UZIVAJ! :cheers:
Ostalo zanemari ;)

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #16 poslato: Januar 20, 2009, 08:23:56 posle podne »
Ja sam visoka 175cm i imam 61-62kg.Prošle zime sam imala 69-70 kako sam oslabila pojma nemam jer nisam držala dijetu.Metabolizam mi malo čudan.Lako izgubim kile a teško ih dobijam.Ko zna možda je i to dobro.

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #17 poslato: Januar 21, 2009, 07:37:28 pre podne »
Uvek sam bila mrsava i to je bilo ok dok sam bila klinka. U poslednje vreme je meni to bas ruzno izgledalo.
Sada sam se prvi put u zivotu ugojila i uzivam. Nisam debela, nego normalne tezine za moju gradju.

Van mreže pahuljica

• Član
  • **
« Odgovor #18 poslato: Januar 28, 2009, 08:42:17 posle podne »
molim vas recite kako da se ugojim. :'(

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #19 poslato: Januar 28, 2009, 09:25:15 posle podne »
Pahuljice,ja sam uvek bila mršava ko štapić.Troje dece rodila a imala 50kg na mojih 175 cm.a uz to imam krupne kosti.Kada sam ostavila cigarete ja sam počela da jedem i malo po malo kilogrami su dolazili.Ja jako lako izgubim 2-3kg,dok teže dobijem.Mada sada imam kilažu spram visine taman,i to nekako održavam.Meni cigarete nisu dale da se ugojim (isti problem ima i moja sestra koja ih ipak ne ostavlja).
Pokušaj kod nutricioniste,moja drugarica je išla iz razloga da se ugoji i uspela je.
Pokušaj  ;)

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #20 poslato: Januar 29, 2009, 01:19:24 pre podne »
molim vas recite kako da se ugojim. :'(

Ja sam imala ovaj problem, koji je bio bitan aspekt moje nepokretnosti tada! Promena ishrane me je izvukla.
Pocela sam da se hranim zdravo, po pravilu, razdvojila ugljene hidrate od proteina u obrocima, izbcila secer, belo brasno, przeno .... i koristila sam dodatke ishrani za dobijanje misica (tj vitamine i minerale) da ne bi dobila salo! I malo po malo, popunih se :D!
Pahuljice pogledaj teme o ishrani, mozda dobijes neke ideje! A ako pusis svakako batali to djubre ;)!

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #21 poslato: Januar 29, 2009, 12:53:13 posle podne »
istina ,pusenje kad ostavis udebljaces se jer ces imati stalnu potrebu da nesto zvaces.ja licno ne pusim ali moj suprug je prekinuo od decembra da pusi i dobio  9 kg ,a to mi je sinilo tek kada je pocelo da mu se vrti u glavi od cigara i jos jedna stvar njemu kako on sam tvrdi,je pomoglo to sto je mjesecevu mijenu prestao da pusi  tacnije kada je mlad mjesec....!

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #22 poslato: Januar 29, 2009, 01:15:38 posle podne »
Apropo cigareta, ja sam se udebljala za 3 meseca 5 kg., istina je da sam pila vitamine ali mislim da je klucno bilo to sto na posao ne mogu da pusim, pa od 20-30 cigareta pusim sada max.10 (pusim od svoje 15 g, sada imam 33 i uvek sam bila mrsava).

Van mreže amia

• Član
  • **
  • Noli turbare circuloc meos
« Odgovor #23 poslato: Februar 22, 2009, 08:29:43 posle podne »
174 visoka i 64 kg
godinu dana kasnije
visina ista a 53 kg...
sad sam se ugojila ...58...
a da
cigare nisam ostavila ... ;D

Van mreže morticia

• Novi član
  • *
« Odgovor #24 poslato: Jun 15, 2009, 02:42:02 pre podne »
hey,dugo me nije bilo,ali da kažem sitnicu na ovu temu : neposredno prije nego sam se razboljela imala sam 60-61 kg,u bolnici sam smršavila (ne znam koliko jer sam bila nepokretna i nisam vidjela nego mi je sestra rekla),a onda sam bila na ziprexi i tijelo mi je počelo to odbacivati pa sam imala 69-72 kg...sad sam konačno na novoj terapiji (od 10. mj.),tijelo mi je super prihvatilo tako da i vježbam svaodnevno,puno hodam i vratila sam se nakon godinu dana na 60 kg :) i zadovoljna sam jer se i dobro osjećam ;)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #25 poslato: Jun 15, 2009, 02:21:43 posle podne »
Ja sam u "trećem mesecu". :)

Van mreže morticia

• Novi član
  • *
« Odgovor #26 poslato: Jun 16, 2009, 12:08:14 pre podne »
šta si u 3. mj.?

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #27 poslato: Jun 16, 2009, 07:40:50 pre podne »
Verovatno ima malo vecu tibu ::)

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #28 poslato: Jun 16, 2009, 08:32:57 pre podne »
 mali1 mali1 mali1
Devojke baš me nasmejaste  ;)

Ja se već duže vreme vrtim na 61kg.A kad sam merila visinu nije 175 kako sam ja mislila,već 173cm.Ili sam se smanjila ili nisam zapamtila dobro. :D

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #29 poslato: Jun 17, 2009, 04:49:24 posle podne »
Verovatno ima malo vecu tibu ::)

Na to sam mislio. ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.