Autor Tema: Hladnoća i MS  (Pročitano 26102 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Hladnoća i MS
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 26, 2008, 03:10:19 posle podne »
Meni ne prija hladno nikako,lepse je leti.Mogu tri dzempera obuci bice mi opet hladno.A leti samo sorc,maica i ventilator ili klima.Kako god ali bolje podnosim leto.

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 26, 2008, 06:58:58 posle podne »
Mogu da se izborim sa vrućinom,al zimi,nikako da se ugrejem  :'(

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #17 poslato: Decembar 03, 2008, 09:17:51 posle podne »
Moja MS ne podnosi zimu isto kao ni ja.Pa celo leto sam bila ok.A sada me savatao spazam,sreća pa ne traje dugo.Treba samo malo da uradim istezanje i polako prođe.
A kad je bilo vreuće nijednom mi se nisu javili,i zato jedva čekam leto,a ne ove grozne promene vremena koje i najzdravije lome.

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #18 poslato: Decembar 03, 2008, 09:25:35 posle podne »
Promene vremena nisu ni za najzdravije. Ne volim ni ovu maglu. Hladnoce se mogu podneti.
Ali zato se vrucine ne mogu izdrzati.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #19 poslato: Decembar 04, 2008, 10:16:52 posle podne »
Meni sada prija tusiranje sto toplijm vodom,(opuste se misici i nema spazmova) a ranije je bila hladnjikava.

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #20 poslato: Decembar 04, 2008, 11:12:18 posle podne »
Ne prija mi vreme ovih dana. Osecam neku neprijatnost u nogama. Treperenje, nervoza, ni ja ne znam sta. Ali je ruzno.

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #21 poslato: Decembar 04, 2008, 11:18:25 posle podne »
Meni ovo glupo vreme ne odgovara.Kako reče Maka treperenje,a i tremor mi se pojačao  ](*,)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #22 poslato: Decembar 04, 2008, 11:24:21 posle podne »
Ja se nikada ne setim vremena da bi ono moglo biti uzrok.....

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #23 poslato: Decembar 05, 2008, 07:35:10 pre podne »
Ja se nikada ne setim vremena da bi ono moglo biti uzrok.....
Ja tacno znam kada ce kisa. I obrnuto, ako je kisni period kada ce prestati. Kao i nagle promene temperature. A zbog niskog pritiska i pritisak spoljni prilicno dobro detektujem. Sta da vam pricam, Kamenko Katic cuci u meni.

Van mreže homer

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • sunt lacrimae rerum et mentem mortalia tangunt
  • Dg: G35
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 05, 2009, 09:57:45 pre podne »
Ko je rekao sledece, ko se sunca krije bolje da ga nije, nije imao MS. Inace mu ne bi palo na pamet da to kaze. Ja volim hladnocu, spavam i boravim u hladnoj sobi. Makar i 1 stepen povecanja temperature okoline mi smeta. Leti jedva izbegavam toplotne udare.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 05, 2009, 02:48:35 posle podne »
Smeta mi toplota. Naročiti sparina, tj. toplota u kombinaciji sa vlagom. Kako se temperatura približava 30-om stepenu, treba mi hladovina, po mogućstvu i promaja, vetar, strujanje vazduha...
Jedan neurolog mi je onomad rekao da je za mene dobra temperatura vode od 24-28 C. Tada mi ta donja granica nije bila baš jasna. Plivao sam kilometre u bazenu sa vodom temperature "česmovače" i nije mi smetalo. Danas nisam siguran da bi bilo tako.
Problem mi predstavlja kad se, kako narod kaže "nazimim". I zdravi počnu da se koče kad im je hladno, a tek ja...
Dakle, smeta mi toplota, ali ne valja ni kad mi je hladno. Nikako udovoljiti mi :))).

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 06, 2009, 09:37:34 pre podne »
Eh Taurus, to je MS, ni na nebu ni na zemlji, ni toplo ni hladno, niti aktivnost niti ulezavanje, niti hrana niti gladovati, niti lekovi niti bez lekova.. Dodje mi da vristim

Van mreže Daca

• Član
  • **
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 06, 2009, 03:01:07 posle podne »
U prvom licu,potpuno se slazem sa tobom. Nikako da ugodim,podrndah silne slavine u kupatilu.Cas mi je hladno,cas vruce,a presvlacim se ko da sam manekenka. Ma muka mi je od svega!  sys

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 06, 2009, 03:14:29 posle podne »
meni je uglavnom uvijek hladno a po snijegu se znojim ko luda,neka muka jeste!

Van mreže dragoljub 7

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Osmeh na licu Uvek!
« Odgovor #29 poslato: Oktobar 14, 2009, 12:25:03 pre podne »
Ja volim leto,mada od kad imam MS,situacija se menja samo iz razloga sto sam pre jedva cekao da legnem i suncam se hm stim sto to toliko volim da sam istog trenutka kako namsestim glavu zaspim i probudim kroz neka dva sata. Naravno svi bi rekli izgorecu al ja tako nikad nisam izgoreo. Hladno vreme nevolim,mno mi je lose od silnih promena. Dok letos klima tokom dana i eventualno nocu a jutru i navece setnja. Gde sad da setam po ovom uzasnom vremenu!

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.