Autor Tema: pristup internetu  (Pročitano 12146 puta)

Van mreže sand

• VIP
  • Gospodarica foruma
pristup internetu
« poslato: Februar 28, 2007, 11:33:57 posle podne »
Intertnet provajder Eunet pokloniće svim udruženjima osoba sa posebnim potrebama besplatan ADSL servis za brzi pristup internertu, saopšteno je iz te kompanije.

Eunet će i svim članovima tih udruženja odobriti popust od 20 odsto za korišćenje ADSL i dajl-ap priključaka za Internet.

Dodatne informacije mogu se dobiti na Internet strani www.eunet.yu ili besplatnim pozivom Eunet centra na 0800 300 400.

Van mreže Taurus

• Zabranjen
Odg: pristup internetu
« Odgovor #1 poslato: Februar 03, 2009, 01:17:51 posle podne »
Al bih volela da znam kako se dobija taj popust na internet

Moj slučaj:

Imam ADSL kod Euneta. Invalidima odobravaju 20% popust. Pozoveš Eunet, pitaš ih. Ja nisam išao tamo i nosio papire. Ako nešto treba šibneš im na mail. Od sledećeg računa sam dobio popust 20%. Kad tome dodaš i ako platiš na vreme ( do 10-og u mesecu), pa dobiješ još 5% zbog toga, eto ti uštede.

Moj paket košta oko 1450.00 dinara, ali kad odbiješ ove popuste izađe na oko 1100.00 dinara. Dakle, bude ta ušteda svakog meseca oko 300-350 dinara.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • Master of the Universe
« Odgovor #2 poslato: Februar 03, 2009, 01:33:37 posle podne »
Taurus hvala puno, raspitacu se na SBB-u da li imaju neke popuste :D!

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #3 poslato: Februar 03, 2009, 02:51:37 posle podne »
Sad sam zvala SBB i oni ne daju popust na internet ali za invalide od 100% daju potpuno oslobadjanje tv pretplate! S`obzirom da je ona 609 dinara mesecno, to nije malo :)!

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #4 poslato: Februar 26, 2009, 03:26:42 posle podne »
Sada sam gledao sajt SBB-a ali tu informaciju ne vidim. U svakom slučaju, pozdravljam taj potez i bilo bi lepo kada bi se više znalo o njemu. Možda bi to povuklo i druge provajdere.

Van mreže Tia

• Global Moderator
  • Master of the Universe
« Odgovor #5 poslato: Februar 26, 2009, 11:24:05 posle podne »
Naravno da nema ta informacija! Ni na sajtu EDB-a ne pise da invalidi imaju popust, valjda se svi nadaju da nece ljudi provaliti da ne moraju nesto da placaju!  >:D!
Ja sam dva puta zvala da proverim sta treba, tako da je to sigurno!

Van mreže zica ms

• Novi član
  • *
« Odgovor #6 poslato: April 20, 2009, 07:59:18 posle podne »
Da li telekom daje popust na svoj ADSL, pošto uvode ovde kod mene, a ja sam na wirelasu, preša bih, pa me interesuje daju li popust na svoj ADSL za invalide i kako ostvariti. Znam da daju popust na fisknu telefoniju, još uvek nisam ostvario. Dalje, da li ova kablovska iz Obrenovca, "Ignet" Kd sistem daje kakve popuste za invalide... sys sys

Van mreže Ledena Kraljica

• Član
  • **
« Odgovor #7 poslato: Avgust 08, 2009, 04:21:56 pre podne »
Da li je neko zvao SBB?

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #8 poslato: Avgust 09, 2009, 01:15:13 posle podne »
Da li telekom daje popust na svoj ADSL, pošto uvode ovde kod mene, a ja sam na wirelasu, preša bih, pa me interesuje daju li popust na svoj ADSL za invalide i kako ostvariti. Znam da daju popust na fisknu telefoniju, još uvek nisam ostvario. Dalje, da li ova kablovska iz Obrenovca, "Ignet" Kd sistem daje kakve popuste za invalide... sys sys

Telekom ne verujem da daje popust, vidi kod EUneta, mislim da postoji neki popust.

Van mreže Džudi

• Član
  • **
  • Ex Zbunjena
  • Dg: G80.2
« Odgovor #9 poslato: Avgust 26, 2011, 11:34:08 posle podne »
Telekom daje popust na njihov ADSL Internet. 500 dinara je flat vreme, ceo mesec.

Potrebno je doneti samo Rešenje o invaliditetu u neku od poslovnica Telekoma.

Van mreže Sladjana_Boj

• Član
  • **
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 23, 2011, 12:27:05 pre podne »
Zvala sam provajdera kablovske televizije uvodjenje se placa i prvii 2 meseca posle ako si invalid stoposto ne ali mene su ladno otkacili rekavsi da u mom mestu nemaju uslove mada moj prvi komsija imu tu televiziju i vise sam odustala

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 23, 2011, 12:29:57 pre podne »
Sladjana, nisam razumeo. Jesi li ih zvala zbog interneta ili televizije?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.