Autor Tema: Udruzenje Hidrocefalus i Spina Bifida Asocijacija Srbije  (Pročitano 5877 puta)

Van mreže Hisbas

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 6
Udruzenje Hidrocefalus i Spina Bifida Asocijacija Srbije
« poslato: Mart 07, 2012, 10:03:32 pre podne »
Zelela bih da predstavim nase udruzenje, koje je osnovano sa ciljem i zadatkom da poboljsa kvalitet zivota osoba sa spinom bifidom i hidrocefalusom, da utice na smanjenje broja novorodjencadi sa ovim stanjima putem edukacije i primarne prevencije,  da pruzi psihosocijalnu podrsku osobama sa ovim stanjem kao i  njihovim porodicama.
Delatnosti naseg udruzenja su : rad na primarnoj prevenciji, pruzanje podrske putem okupljanja,druzenja i razmene iskustava;organizovanje savetovalista u cilju ostvarivanja njihovih prava; zajednicke akcije sa organizacijama koje se bave slicnom problematikom; edukacija zaposlenih u skolama I obdanistima; podsticanje I organizacija rasprava o svim temama koje mogu doprineti kvalitetnijoj zastiti I obrazovanju; organizovanju strucnih I naucnih skupova; pokretanje , organizacija I sprovodjenje naucno/istrazivackih projekata vezanih za stanje spine bifide i  hidrocefalusa.
Jos uvek smo u povoju imamo mnogo ideja i mnogo zelje i volje da ih ostvarimo.
Mozete nas naci na http://hisbasserbia.blog.com, kao i na Facebook stranicama.
Tu smo za vas, za svako vase pitanje, nedoumicu ili jednostavno kao podrska.
Cujemo se   :n23:

Hendi-društvo

Udruzenje Hidrocefalus i Spina Bifida Asocijacija Srbije
« poslato: Mart 07, 2012, 10:03:32 pre podne »

Van mreže latifa

  • Novi član
  • *
  • Poruke: 2
Odg: Udruzenje Hidrocefalus i Spina Bifida Asocijacija Srbije
« Odgovor #1 poslato: Decembar 19, 2015, 11:30:58 pre podne »
Da li ovo udruzenje i dalje postoji i da li ste aktivni?

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.