Autor Tema: Pitam se...  (Pročitano 120470 puta)

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Pitam se...
« Odgovor #150 poslato: Maj 20, 2013, 07:40:34 posle podne »
Normalno da hoćeš ;)

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #151 poslato: Maj 20, 2013, 07:45:20 posle podne »
divni ste svi ,hocu li tamo naci nekog da se ispricam,vidjecu  :n13:
e sta ti je zensko samo bi da prica :m3: :)hah :)hah

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
« Odgovor #152 poslato: Maj 20, 2013, 07:53:25 posle podne »
hahahahah :)hah

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #153 poslato: Maj 20, 2013, 07:54:50 posle podne »
 :)hah :)hahMaki ,samo opusteno..ja sam 3 puta bila u banji i uvek nailazila na divne ljude,sa nekima sam i danas u kontaktu :ye1: opusti se i uzivaj!!

Van mreže dusicacs

• Član
  • **
  • Grad: Sremski Karlovci
« Odgovor #154 poslato: Maj 21, 2013, 11:07:26 pre podne »
Uvek se nađe srodna duša u banji, tako sam ja upoznala Dašu, iako nismo bile u istoj sobi.Daša je bila tad vitka fit dama ( ja je
uvek vidim tako, pomagala za hodanje previđam) I imala pola sata muke da ubedi likove na kinezi terapiji da su vežbe za nju I
da je ona MS bolesnik.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #155 poslato: Jul 18, 2013, 04:23:48 posle podne »
kad ono treba da popdjem kod neurologa ,jer mi ne zapisuje ,odoh da uzmem papire i racunam  :a21m:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #156 poslato: Jul 18, 2013, 04:31:42 posle podne »
u maju sam primila 3 dozu  onda bih trebala sad   ](*,)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #157 poslato: Jul 18, 2013, 08:39:31 posle podne »
napisano mi da treba da idem kod kardiologa i na ultrazvuk srca ,je li isto?

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Grad: Beograd
« Odgovor #158 poslato: Jul 18, 2013, 09:09:13 posle podne »
Treba da jeste.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #159 poslato: Jul 18, 2013, 09:11:21 posle podne »
dobro,zasnacu ujhutru ,hvala  :D

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #160 poslato: Septembar 05, 2013, 03:52:28 posle podne »
da li ste se ikad pitali da li je dijagnoza ona prava ,jer ja pocinjem da sumnjam u nju,msm kako je moguce da ja odjedanput prohodam normalno ne primam nista niti idem kod dr vise ,nadam se da nije meni je ovako super sto sam primala i isprimala sasvim dovoljno i previse....

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #161 poslato: Septembar 05, 2013, 03:56:39 posle podne »
Maki,pa to je  :ye:..jesi li zavrsila sa onim citostatikom?

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #162 poslato: Septembar 05, 2013, 03:58:24 posle podne »
jesam,valjda  thanks

Van mreže antontoni

• Novi član
  • *
« Odgovor #163 poslato: Oktobar 18, 2014, 01:18:15 posle podne »
malo da osvezim temu.posto sam ja u fazi ispitivanja i cekam nalaze likvora,one druge sto se rade u BG,a oni se salju u ponedeljak iz NS,na magnetnoj se vide neke mikroishemijske lezije na mozgu,prosao sam i neuroloske preglede i psiholoski profil mi je izradjen,ocekuju me i pregledi kod ortopeda zbog problema sa kicmom,i treba da me pozovu da uradim MG sa studijom protoka likvora zbog hidrocefalusa,a na otpusnoj listi iz bolnice,neurologije u NS pise dijagnoza G35 na prvom mestu pa onda slede G91 pa M54.4 i na kraju E78.1.mene sada zanima sta se podrazumeva pod konacnom dijagnozom,kada ce ona postati konacna,posto meni kada pitam za placanje participacije uvek sestra kaze da dg nije konacna i da do tada placam participaciju mada mi je moja dr opste prakse rekla da imam pravo da ne placam.nisu neke pare u pitanju ali od tih sitnica vec krece ono da neko nece da postuje prava koja meni i ostalima pripadaju po zakonu.

Van mreže Jednorog

• Član
  • **
« Odgovor #164 poslato: Decembar 10, 2014, 10:49:43 posle podne »
Pozdrav svima, molila bih za pomoc. Imam vec neko vreme probleme sa zdravljem koji ranije nisu bili prisutni, u vidu bolova u nogama, slabosti u telu, cestog mokrenja, nenormalnog umora i brzog zamaranja, a to evo traje 3 godine, znaci nije samo trenutno... naglo mi je oslabio vid i vise puta me je bolelo oko... Krvna slika mi je u redu, stitna zlezda takodje, radila sam i ultrazvuk i ekg srca i to je ok.

Pretrazivajuci na internetu shvatila sam da bi mogla biti multipla skleroza, a naravno i ne mora. Zato sto sam zelela sto bre da obavim pregled kod neurologa zakazala sam privatni pregled kod jednog poznatog neurologa i obavljen mi je osnovni neuroloski pregled. Receno mi je da je to na psihickoj bazi. Mene zanima da li se na osnovu neuroloskog pregleda moze odmah iskljuciti multipla skleroza, bez da se odrade MR, evocirani potencijali, pregled likovora? Mozda i jeste na psihickoj bazi, samo me zanima da li mogu odmah da budem sigurna da nije multipla skleroza ako je neuroloski pregled bio u redu. Molim vas da mi odgovorite, preko mi je potrebno. Da li ima neko da mu je dijagnostikovana MS a pregled kod neurologa je bio u redu, ili se odmah vec pri neuroloskom pregledu po nekim znacima posumnja na MS ili to ne mora da znaci? Da znam da li bi ipak trebalo da pricam sa doktorom da uradim i dalje pretrage vezane za MS.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.