Ovaj ajvar i zimnica ako me ne obore s' nogu-nista nece! Od jutros do evo sad sam na nogama, vi mi dodjete kao sedativ pred spavanje:-). Jos mi sin pored svih muka koje ima dobio jaku upalu krajnika a i ovako nista ne jede a sad se hranimo i pojimo na silu na špric, beba bas ima grceve pa dosta place,starija cerka-3 godinice,ljubomorna na bebu pa samo trazi moju paznju,muz radi a mi sami ovde zivimo tako da sam ja premorena,spavam dnevno 4-5 sati. Tako da bol u nogama,mada vise zateze desna butina pozadi,kao blagi spazam, manju slabost i trapavost u rukama ja povezujem sa umorom. Postoji jedna tacka na temenu glave koja me jace boli kad sam pod tenzijom-ono kad ne znam sta cu pre da uradim. Inace sam dobro. Nadam se da ce mi biti bolje kad se bar malo odmorim. Nece vecno biti zimnica,grcevi,angina-da bar malo usporim tempo,bolje organizujem i tako... Ala sam oduzila sad :-)! Ajd' kad sam vec udavila da kazem jos i to da sam na pocetku 9.meseca imala napad levog bubrega i zavrsila hitno u Visegradskoj gde sam bila do porodjaja i otkrili da imam kamencice u oba bubrega,ali ja to ne povezujem sa ms. Ne znam,mozda gresim? Ali to je vec druga tema. Kako ti Majo podnosis samu trudnocu?