Hvala drugari jos jednom.

Majo, porodjaj je bio indukovan jer smo presli termin 5 dana, nista nisam trazila. Licno, nisam zelela indukovan porodjaj jer sam se plasila da indukcija ne izazove spazam pa da onda upadnemo u problem (znam da ne bi trebalo, ali indukcija ipak nije potpuno prirodna). Ali, imala sam odlicnog lekara koji se nije odvajao od mene, izigravao je i lekara i babicu i zabavljaca, bio sa mnom od pocetka do kraja, tako da je sve proslo u najboljem redu. I, pomenuti lekar mi nije bio veza nikakva. Eto, ima jos takvih.
Porodila sam se u Visegradskoj, gde sam i vodila trudnocu od sedmog meseca. Indukcija je trajala 6 sati.
P.S. spazma sam se plasila jer mi je svojevremeno Dexazon (injekcije) izazvao spazme na 3 minuta, jedva su se smirili uz 7-dnevnu terapiju Mazepinom. Od onda koristim samo i iskljucivo pulsnu terapiju Metilprednizolonom kod relapsa (vec uobicajenu, znate svi...), mada pravi relaps nisam imala godinama. Sta god treba, javi-tu sam da pomognem koliko mogu. Sve najbolje zelim tebi Majo u trudnoci i svima ostalima.