Evo, da i ja koju rečem. 
Попеше ти се жене на главу

plava, tebi sam već to pisao ... info deo će biti "skupljen"

svaštara ... ne znam tačno šta se misli kada se kaže da mi u njemu trebali da imamo sve opšte teme koje se ne tiču bolesti.
Ја сам мислила да ''Сваштара'' буде подфорум на који ћемо стављати ''неболесничке'' теме које нам се не уклапају ни у један постојећи подфорум (нпр. љубав, филозофија (што је спомиљала Џуди) и сл)
Jel to znači da u svaštaru strpamo Druženje, Svet za nas, Umetnost, Pozorište, Film, TV, Svet knjige, Foto ... itd i sve pripadajuće teme?
Ја бих овај дио ''Umetnost (Pozorište, Film, TV, Svet knjige, Foto)'' оставила такав какав јесте јер су све теме тамо на мјесту, и прегледно је. Кога занима нешто из тих области лако ће да нађе.
''Svet za nas'' ми је некако недефинисан.

Има свега по мало...
Да то буде Сваштара? (са описом ''теме које не знате гдје да ставите'' или сл)
Ја бих у ''Druženjу'' оставила све оне чет-спам и зезаторске теме (Portirnica 83 , Kafana od našu AndŽu, Uhvaćen u preljubi sa dve sestre bliznakinje, Mrzi me da.. и слично) јер сваки форум има тако нешто, али бих зато неке и избацила / премјестила негдје друго (на ''Сваштару'' или негдје друго...). Нпр. теме као што су Feng šui, Drugarstvo: žena - muškarac, Astrologija ≈ Astronomija? , Marfijev i ostali zakoni и друге су (релативно) озбиљније да кажем, тј. за дискусију, размјену мишљења, па бих ја све ове (неозбиљне) теме првог типа оставила у ''Дружењу'', а друге бих негдје пребацила, нпр. у ''Сваштару''. Тако би се знало који је дио форума искључиво за зезање и чатовање, а који је за то да се на одређене теме чују различита мишљења.