Autor Tema: Kritikujte, hvalite, predlažite  (Pročitano 154972 puta)

Van mreže olja

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Grad: Bg
Odg: Kritikujte, hvalite, predlažite
« Odgovor #195 poslato: Avgust 23, 2011, 09:36:24 pre podne »
Cini mi se da je ranije sa leve strane, ispod kalendara, na pocetnoj strani stajalo ko je onlajn... :m1: meni se to svidjalo  :a21m:

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
« Odgovor #196 poslato: Avgust 23, 2011, 09:39:32 pre podne »
bilo,bilo to na portalu,tj sajtu,Olja,al više ne može,objasnio Skler zašto ;)

http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,604.msg264516.html#msg264516

al i dalje ima na početnoj sasvim dole ko je prisutan  :)

Van mreže olja

• Član
  • **
  • Grad: Bg
« Odgovor #197 poslato: Avgust 23, 2011, 09:48:56 pre podne »
tako je to kad neko gubi casove  :-[ :)hah

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Grad: NBgd
« Odgovor #198 poslato: Avgust 23, 2011, 09:52:44 pre podne »
dešava se Oćko  :n20:

Van mreže Villain

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #199 poslato: Oktobar 16, 2011, 09:25:26 posle podne »
Ne radi hyperlink "forum", na početnoj strani kod navigacije!
"Not Found
The requested URL /forum/forum/index.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Ne mogu da postavim Avatar, sve živo sam pregledao, jedino ako nije vezano sa brojem postova?  :grr:
Hehe  :n23:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Grad: Beograd
« Odgovor #200 poslato: Oktobar 16, 2011, 09:38:18 posle podne »
Pozdrav,
deo linka koji si kopirao je zaista neispravan ali link "forum" nema tu adresu i kod mene radi u dva browsera.
Avatar jeste vezan za broj poruka pošto je u funkciji postavljanja avatara bila pronađena sigurnosna rupa te je zbog iste bio "napadnut" veliki broj foruma koji koriste SMF skriptu. Nakon toga, malo smo izmenili dozvole. :)

Van mreže Villain

• Član
  • **
« Odgovor #201 poslato: Oktobar 16, 2011, 09:45:00 posle podne »
Ok jasno.
Nema potrebe da mi objašnjavaš ali prosto ne mogu da poverujem da neko ima bilo kakav naum da napada ovaj forum, bolje rečeno ovakvog tipa.  :n24:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #202 poslato: Oktobar 16, 2011, 09:51:14 posle podne »
Nije to bio pojedinac već neki bot koji je redom napadao sve SMF forume a pošto nije čovek, nije gledao tematiku foruma.
SMF je softver koji koristimo.

Van mreže plava

• Član
  • **
  • Avon dama
« Odgovor #203 poslato: Novembar 04, 2011, 03:05:23 posle podne »
evo muvam se vec neko vreme ovim forumom, i onako, lepo je, topla atmosfera, ali moram priznati,po malo "bolnicka". nekako, veci deo se vrti oko dijagnoza i hendikepa. ja smatram da je hendikep samo JEDNO OD svojstava svakog od nas, ali nikako nasa licna karta. mozda malo vise pristupa soijalnog modela ne bi bilo na odmet :)
dodala bih opste drustvenih tema, revidirala naslove, dodala deo foruma na temu ljubav i sex, muziku, sport, spojia pojedine delove foruma, onaj deo o dijagnozama zestoko srezala (cesto mi se cini kao da su clanovi svi oboleli od MS-a) sve te "bolesnicke" teme i one o organizacijama stavila pod deo foruma "hendikep" ili slicno, ima puno tema koje su samo copy/paste iz nekih novina.... ima jos toga, ali ovo je na prvi pogled :)
:ye:  :ye1:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #204 poslato: Novembar 04, 2011, 05:34:34 posle podne »
Oke, oke. Pa sinoć smo o tome pričali ... ;)

Van mreže Džudi

• Član
  • **
  • Ex Zbunjena
  • Dg: G80.2
« Odgovor #205 poslato: Novembar 05, 2011, 11:27:05 pre podne »
Možda ovaj pdf treba da se spoji sa onim gornjim gde su uputstva, predstavljanje i sl.

U okviru pdf-a " psihologija" dodati i filozofiju, pa razdvojiti teme koje pripadaju filozofiji.

I jedna malecka kritika-kada se radi c/p sa nekog sajta, dati deo teksta, a u ostatku posta navesti link i dati mišljenje o toj temi...tu baš mislim na deo posvećen psihologiji...izvinjavam se Raci, ali tako je :m1:

Na kraju-ako može, spojiti neke pdf-ove, a dodati nov " Ljubavne dileme, trileme.." i u njega staviti teme iz pdf-a "druženje" koje su već tamo, i dodati nove.

Inače je forum u celini dobar, kvalitetan i ok. Ovo su neki moji predlozi, ne znači da su nezamenljivi i neophodni...samo su predlozi.

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #206 poslato: Novembar 05, 2011, 12:00:40 posle podne »
Ne treba se meni niko izvinjavati, sugestija je normalno poželjna,  link je naveden kod svakog teksta, i većinom su skraćeni tekstovi preneti iz drugih izvora.
Komentari tekstova su, normalno, dozvoljeni, odnosno to bi bilo poželjno, ali ako neko neće da komentariše i ne zanima ga ta tema, pa i to je dozvoljeno.

Van mreže plava

• Član
  • **
  • Avon dama
« Odgovor #207 poslato: Novembar 05, 2011, 12:46:24 posle podne »
Možda ovaj pdf treba da se spoji sa onim gornjim gde su uputstva, predstavljanje i sl.
И ја се слажем са тим да овај инфо-дио заузима превише мјеста тј. да се беспотребно раширио на више подфорума...
Citat
U okviru pdf-a " psihologija" dodati i filozofiju, pa razdvojiti teme koje pripadaju filozofiji.
Citat
dodati nov " Ljubavne dileme, trileme.." i u njega staviti teme iz pdf-a "druženje" koje su već tamo, i dodati nove.
И ја волим љубавне теме само је питање колико би тај подфорум био посјећен, као и ''Филозофија''. Ипак форум има мало активних корисника.
По мом мишљењу добро би било да постоји подфорум ''Сваштара'' на којем би се налазиле све те опште теме (које се не тичу болести) за које нема потребе да буду груписане у неке уже подфоруме...
Мени се више пута десило да ми падне на памет нека тема и онда је не поставим јер ми некако није у духу овог форума тј. не знам у који подфорум да је ставим, некако ми се ни са чим не слаже...
Citat
I jedna malecka kritika-kada se radi c/p sa nekog sajta, dati deo teksta, a u ostatku posta navesti link
Сви текстови са нета на које сам ја наилазила на овом форуму имају испод извор.
Citat
i dati mišljenje o toj temi...
Шта ћеш, неко постави текст али нема шта да дода на то ;)
Citat
Na kraju-ako može, spojiti neke pdf-ove, a
Можда спојити неке од ових подфорума (или од неког од њих направити подподфорум): Udruženja, Nešto povoljnije, Pomagala, Život i podrška, јер је тај ''болеснички'' дио форума баш раширен у односу на општи...
Citat
Inače je forum u celini dobar, kvalitetan i ok.
:ye:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #208 poslato: Novembar 05, 2011, 03:08:06 posle podne »
Evo, da i ja koju rečem.  ;D
plava, tebi sam već to pisao ... info deo će biti "skupljen" deo o bolestima ostaje "raširen", svaštara ... ne znam tačno šta se misli kada se kaže da mi u njemu trebali da imamo sve opšte teme koje se ne tiču bolesti.

Jel to znači da u svaštaru strpamo Druženje, Svet za nas, Umetnost, Pozorište, Film, TV, Svet knjige, Foto ... itd i sve pripadajuće teme?

Van mreže plava

• Član
  • **
  • Avon dama
« Odgovor #209 poslato: Novembar 05, 2011, 03:31:37 posle podne »
Evo, da i ja koju rečem.  ;D
Попеше ти се жене на главу  :n11:
Citat
plava, tebi sam već to pisao ... info deo će biti "skupljen"
:ye:
Citat
svaštara ... ne znam tačno šta se misli kada se kaže da mi u njemu trebali da imamo sve opšte teme koje se ne tiču bolesti.
Ја сам мислила да ''Сваштара'' буде подфорум на који ћемо стављати ''неболесничке'' теме које нам се не уклапају ни у један постојећи подфорум (нпр. љубав, филозофија (што је спомиљала Џуди) и сл)
Citat
Jel to znači da u svaštaru strpamo Druženje, Svet za nas, Umetnost, Pozorište, Film, TV, Svet knjige, Foto ... itd i sve pripadajuće teme?
Ја бих овај дио ''Umetnost (Pozorište, Film, TV, Svet knjige, Foto)'' оставила такав какав јесте јер су све теме тамо на мјесту, и прегледно је. Кога занима нешто из тих области лако ће да нађе.
''Svet za nas'' ми је некако недефинисан.  :m3: Има свега по мало...
Да то буде Сваштара? (са описом ''теме које не знате гдје да ставите'' или сл)
 Ја бих у ''Druženjу'' оставила све оне чет-спам и зезаторске теме (Portirnica 83 , Kafana od našu AndŽu, Uhvaćen u preljubi sa dve sestre bliznakinje, Mrzi me da.. и слично) јер сваки форум има тако нешто, али бих зато неке и избацила / премјестила негдје друго (на ''Сваштару'' или негдје друго...). Нпр.    теме као што су Feng šui,    Drugarstvo: žena - muškarac, Astrologija ≈ Astronomija? ,   Marfijev i ostali zakoni и друге су (релативно) озбиљније да кажем, тј. за дискусију, размјену мишљења, па бих ја све ове (неозбиљне) теме првог типа оставила у ''Дружењу'', а друге бих негдје пребацила, нпр. у ''Сваштару''. Тако би се знало који је дио форума искључиво за зезање и чатовање, а који је за то да се на одређене теме чују различита мишљења.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.