Autor Tema: Koliko spavate?  (Pročitano 84732 puta)

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Koliko spavate?
« Odgovor #105 poslato: Septembar 01, 2010, 10:53:49 pre podne »
Ima i kod nas Dormeo, kupicu ga. I ja isto spavam kao busybee..a i cesto na stomaku.

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #106 poslato: Septembar 01, 2010, 06:47:33 posle podne »
A inace, samo da vam kazem da je spavanje na stomaku veliko opterecenje za vrat, tako je bar meni receno i preporuceno da nikako tako ne spavam, kao i da mi ruke nikako ne budu iznad glave. A ja bas tako spavam, sa rukama iznad glave. Takodje volim i na stomaku da spavam. I kazem ja, kako ja da znam kako spavam ako spavam..:)!?

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #107 poslato: Septembar 01, 2010, 11:03:33 posle podne »
Anatomski jastuk sam pocela koristiti nakon saobracajke u kojoj mi je povredjen vratni deo kicme...  :n22:
Jastuk slican Dormeu sam koristila godinu dana, a vec godinu i nesto i Dormeo jastuk... naravno, Dormeo je Dormeo!!!  :ye1:
Ne bih mogla da spavam bez njega...  :m2:
Ipak, vecini ljudi je potreban jedan kraci period navikavanja, recimo sedmicu dana... :m3:
...i kasnije postaju nerazdvojni od jastuka !!!

Nemojte slucajno da se prevarite i nabavite jastuk Dormeo klasicnih dimenzija (60 x 80) koji je punjen otpacima memorijske pene i nije anatomski (ja imam i taj, kupila sam ga zbog tate i sada ga niko ne koristi...!!!).  :n24:
Ovaj sto se reklamira na TV-u je iz jednog komada sundjera (memorijske pene) i meni je nezamenljiv...!!!  :n14:

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #108 poslato: Septembar 02, 2010, 09:31:39 pre podne »
Hvala za info. :)

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #109 poslato: Septembar 02, 2010, 01:19:22 posle podne »

Ovaj sto se reklamira na TV-u je iz jednog komada sundjera (memorijske pene) i meni je nezamenljiv...!!!  :n14:

Imam ga i ja . Isti onj sa ekrana :). Reklame ponekad znaju da budu istinite :). Sad spremam pare za jedan dusek od memorijske pene :).

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #110 poslato: Septembar 02, 2010, 01:38:09 posle podne »
imam ga i ja ;D ali i dalje slabo spavam :( :n15:

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #111 poslato: Septembar 02, 2010, 05:00:15 posle podne »
Maki da ga nisi okrenula naopacke kao moja sestra  :)hah ? Kaze ona nesto joj nezgodno, a ja kazem zasto ne citas uputstva  :grr: ! Salim se :))! Meni kad bas ne mogu da zaspim pomogne da legnem na ledja i odna disem krvnicki duboko, i ubrzo se uglavnom onesvestim  :n11: !

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #112 poslato: Septembar 02, 2010, 08:49:49 posle podne »
nije meni neugodno,čak  naprotiv,jednostavno ne da mi se da spavam 

Van mreže Lili123

• Član
  • **
« Odgovor #113 poslato: Septembar 05, 2010, 12:25:48 pre podne »
Imam ga i ja . Isti onj sa ekrana :). Reklame ponekad znaju da budu istinite :). Sad spremam pare za jedan dusek od memorijske pene :).

Gledala sam prostirku od memorijske pene... Ne klasican dusek!!! Prostirka za francuski lezaj (160 x 200) staje nekih 12.500,00 dinara... I ja nameravam to da kupim... :D

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #114 poslato: Septembar 05, 2010, 11:45:16 pre podne »
da li se tempur i memorijska pena odnose na jedno te isto?

Van mreže Lili123

• Član
  • **
« Odgovor #115 poslato: Septembar 05, 2010, 03:35:06 posle podne »
Trebalo bi da se odnose na isto... Radi se o peni koju je patentirala NASA... Jedino sto Tempur firma ima daleko vece cene od Dormeo firme... Pogledaj u Mercatoru Tempur i pazi da se ne onesvestis... :D

Van mreže busybee

• Član
  • **
« Odgovor #116 poslato: Septembar 05, 2010, 03:39:15 posle podne »
Tempur je firma, na njihovom sajtu ne moze da se vidi da li jestuke prave od memorijske pene, medjutim ja sam na amazon.com-u pronasla ovaj link http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BXFm36YxPHoJ:www.amazon.co.uk/Tempur-Traditional-Memory-discount-voucher/dp/B000RE93C0+&cd=2&hl=en&ct=clnk gde kaze da ih prave bas tako.

Probaj da skines navlaku i pritisnu rukom, ako ostaje forma ruke onda sigurno jeste.

Evo sad sam pocitala i Lilin komentar koji je stigao u isto vreme - znaci ista stvar, nize cene:)!

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #117 poslato: Septembar 05, 2010, 03:41:34 posle podne »
da, tempur je mnogo skuplji

ja sam Restform narucila preko TV Shopa i nisam imala problem sa navikavanjem niti jednu noc
kako sam legla istog momenta sam zaspala,  i tako je evo pola godine

moja majka je kupila Dormeo, pa sam probala ali meni ne odgovara
u oba slucaja je u pitanju memorijska pena, ali se ipak razlikuje u nijansama, cini mi se daje Dormeo puniji od Restform...ko cega znati
u svakom slucaju posle perjanih sundjerastih nastupila je era anatomskih jastuka

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #118 poslato: Septembar 06, 2010, 07:47:29 pre podne »
Ti duseci su fenomenalni. Mi smo kupili detetu. I kad legnem na njen krevet bas se lepo spava. Kada malo ustedimo pare kupicemo i nama.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #119 poslato: Septembar 06, 2010, 12:25:49 posle podne »
koliko kosta dusek standardne dimenzije 90x190?

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.