Autor Tema: Sta je nauka uradila za mene?  (Pročitano 48834 puta)

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
Odg: Sta je nauka uradila za mene?
« Odgovor #60 poslato: Jun 17, 2008, 05:15:19 posle podne »
I koliko kosta preko njih analiza kose? Ja sam nekad bila njihov clan.

Van mreže sama

• Član
  • **
« Odgovor #61 poslato: Jun 17, 2008, 06:20:57 posle podne »
Kosta 40 Eura.Sada cekam da mi jave koliko dugo se ceka na rezultate,pa da odlucim dali cu da posaljem primerak kose.Ipak tri meseca izgleda mi dugo vreme.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #62 poslato: Jun 17, 2008, 08:12:48 posle podne »
Daleko je Rusija....

Van mreže sama

• Član
  • **
« Odgovor #63 poslato: Jun 17, 2008, 09:08:48 posle podne »
Daleko je.Zato trazim i nesto blize.
dali znate  nesto za biorezonantska dijagnostika putem koja se vrsi analiza vitamina, minerala i aminokiselina/

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #64 poslato: Jun 19, 2008, 12:47:14 posle podne »
Ja imam i MS i celijakiju - alergija na gluten jednostavnije, mada nije bas samo to.

Pitala sam koji mi se testovi preporucuju i ovo sam dobila kao odgovor

"Test koji se radi kad je celijakija u pitanju je test na peptide, casein I gluten.Radi se preko urina I kosta 100$.Rezultat stizu za 2/3 nedelje.

Za multiple sklerozu se preporucuje test senzitivnosti na hranu Igg.On kosta 200$  Takodje je predhodni test preporucen za ovu dijagnozu.Jos jedan test je dobar a to je test Organskih kiselina I on se radi preko urina a kosta 220$."

>:(

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #65 poslato: Jun 19, 2008, 10:22:02 posle podne »
Ja imam i MS i celijakiju - alergija na gluten jednostavnije, mada nije bas samo to.

Pitala sam koji mi se testovi preporucuju i ovo sam dobila kao odgovor

"Test koji se radi kad je celijakija u pitanju je test na peptide, casein I gluten.Radi se preko urina I kosta 100$.Rezultat stizu za 2/3 nedelje.

Za multiple sklerozu se preporucuje test senzitivnosti na hranu Igg.On kosta 200$  Takodje je predhodni test preporucen za ovu dijagnozu.Jos jedan test je dobar a to je test Organskih kiselina I on se radi preko urina a kosta 220$."

>:(

Ko i gde radi te nalaze?

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #66 poslato: Jun 20, 2008, 07:58:03 pre podne »
Ko i gde radi te nalaze?
Onaj link sa prethodne strane

Van mreže leon

• Član
  • **
« Odgovor #67 poslato: Mart 28, 2010, 12:32:27 posle podne »
Da li ste mozda gledali film Lorencovo ulje??odgledala sam ga i pronasla se u toj prici,tamo je nauka zakazala ili lekari su digli ruke a roditelji su trazili nacin da spasu sina.Po istinitoj prici je radjen film...jedino kod nas da ima to ulje bilo bi odlicno pokusati.

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #68 poslato: Mart 28, 2010, 01:42:22 posle podne »
nesto slicno se desilo i sa MS-om: muz je trazio nacin da spasi zenu i tako dodjosmo do resenja: CCSVI.

Van mreže Ha Even

• Zabranjen
« Odgovor #69 poslato: April 05, 2010, 06:17:02 posle podne »
da Lorenzovo ulje, Asja jel tebe one udruge u tom filmu možda podsjećaju na nešto? uvijek ista priča, za ne vjerovat

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.