Autor Tema: Projekat #1000ivanjičana  (Pročitano 1499 puta)

Van mreže plava

  • Član
  • **
  • Poruke: 507
  • Pol: Žena
  • Avon dama
Projekat #1000ivanjičana
« poslato: Maj 13, 2020, 03:43:34 posle podne »
Vlasnik Atlantis fitness studija u Ivanjici, Tomica Bradić odlučio je da ponudi svojim sugrađanima nešto potpuno novo u svetu fitnesa. Projekat # 1000 Ivanjičana obuhvata program vežbanja sa sopstvenim telom kao opterećenjem za koji nije potrebno mnogo prostora ni vremena a koji će imati veliki efekat na vase zdravlje.

Ovaj program sprovodiće se online.

Ako se priključite grupi # 1000 Ivanjičana dobićete 21-dnevni program koji će vas voditi ka stvaranju bolje forme. On podrazumeva svakodnevne treninge od 30-ak minuta za kućne uslove.

Ciljevi ovog projekta koji sprovodi Atlantis fitness klub su isključivo vezani za zdravlje i dobru formu Ivanjičana, a dostupni su gotovo svakom od vas.

Link za prijavu:
https://drive.google.com/file/d/1DggovHBxaIJxaXoZ-lRYrZHj7nI_5H41/view?fbclid=IwAR1_TipRLqFwa-_PtExKVolYF7mPfdkHz6ofXD2YFCCX_NUjKN14nLm5ZGc

Više o ovome možete čuti od instruktora Tomice:
https://www.youtube.com/watch?v=M3csMubbuFY&feature=emb_title

Dakle, u potpunosti je besplatno...

Hendi-društvo

Projekat #1000ivanjičana
« poslato: Maj 13, 2020, 03:43:34 posle podne »

 

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.