Autor Tema: Preporuka  (Pročitano 4455 puta)

Van mreže [mil0sh]

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
Preporuka
« poslato: Januar 08, 2015, 09:49:58 posle podne »
Da li moze neko da mi preporuci koji je sport najbolji za cerebralnu paralizu,X noge.Inace imam 27 godina,mislim da u ovim starijim godinama nema neke pomoci oko X nogu posto mi je to primarni problem.Moze i neki savet da li ima bilo kakvo resenje za boljitak stanja X nogu,pa mozda i cerebralne paralize koliko toliko.Hvala vam.Nadam se da ce mi neko pomoci savetom isl. :n23:

Van mreže Nensy035

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Zivot je cudesno lep.
  • Dg: MS
Odg: Preporuka
« Odgovor #1 poslato: Januar 09, 2015, 02:54:21 posle podne »
Milose dobrodosao na forum / jos jednom/  :D Ja sam imala i trenutno imam djake koji imaju tvoju dijagnozu...Oni su znatno mladji od tebe ali  jedna ucenica je nedavno imala operaciju bas zbog tog tvog problema x nogu i sitacija je znatno bolja...Druga se bori da prohoda i svi to prizeljkujemo jer ima pomaka na bolje...Iskreno se nadam da i ti mozes nekim vezbama da popravis hod...SAMO NAPRED

Van mreže [mil0sh]

• Član
  • **
« Odgovor #2 poslato: Januar 09, 2015, 03:48:50 posle podne »
Na zalost tako sam i msilio.Prosao moj voz za spas  :( Svi su mladji od mene i imaju nekakvu sansu za boljitak,ja blizu 30 prosao voz :'(Hvala ti na odvojenom vremenu.Vezbe tesko da bi mogle da mi pomognu,a operacija u ovim godinama kasno  :sad:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #3 poslato: Januar 09, 2015, 07:50:48 posle podne »
Milose,jesi ti neki skretnicar i li otpravnik vozova pa znas dal ti je proso voz ili nije?znam par ljudi sa tim problemom pa opet zive,cuti i guraj dalje bitno je da si na nogama malo vise vezbaj i idi kod strucnih ljudi za to oni verovatno znaju dal moze da se operise ili ne to ti je po meni pametnije nego da kukas ovde.Sto reko nas narod ...naso si crkvu de ces da se molis...
Nadam se da se neces naljutiti sto ti ja ovako rekoh :)
Corba.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.