M4rtina, hvala ti puno sto si se javila! Cekam da me neko, bar, pokusa ubediti.
Ocigledno da nisam dobro informisana, volela bih da me informises, ti ili bilo ko drugi - da me ubedite da je to lek.
Ja sam diplomirani veterinar, sto znaci da sam polagala na vet.fak. hemiju, fiziku, biohemiju, fiziologiju patolosku fiziologiju, patologiju, farmakologiju, interne bolesti,... i jos dosta toga. U septembru cu napuniti 47.godina sto znaci da jos uvek zdravo razmisljam (ili bar tako mislim

). - Ovo pisem da dokazem da znam o cemu pisem tj. da dobro znam sta je D vitamin i kakva mu je uloga.
Kad je bilo reci o Zambonijevoj intervenciji jasno je receno da molekuli Fe (gvozdja) prave problem u mozgu talozenjem oko nerava. Zato se radila venska dilatacija da bi krv lakse odlazila iz mozga kroz jugularne vene.
Sto se tice ovog protokola nigde ne videh sta to radi D vitamin sto ce mi pomoci da se resim MS-a.
Novosadski doktor koji je objavio da ce raditi po protokolu je bio na obuci celih 5 (pet) dana!?!? Pritom, sto je najbitnije je izbacio i cenovnik.... sto je bilo najbitnije! Intervenciju u Nisu niko od nas nije platio jer je bila odobrena od naseg ministarstva zdravlja, kao i u mnogim zemljama.
M4rtina, hajde napisi o tvom boljitku nesto. Tvoj oporavak ce me sigurno naterati da se okrenem protokolu!
Kakvo ti je stanje bilo pre uzimanja D vitamina, a kako ti je sada?