Dragi prijatelji,
Kao sto sam obecala, javljam se odmah nakon prve "kontrole" kod dr Sanje Tamburic, a posle 2 meseca na protokolu (pored pratecih suplemenata, koristila sam 50 000 IU vitamina D).
Moram da kazem da nisam bas bila poslusna sto se tice povecanog unosa vode, sto su pokazali i moji laboratorijski nalazi. Na pocetku sam strogo vodila racuna, a onda, kako je vreme odmicalo i ja se osecala malo bolje, pocela sam da "zaboravljam" da je voda itekako bitna u ovom nasem "poduhvatu"

Inace, od kako sam na protokolu osecam se nekako sigurnije i mogu slobodno da kazem (samo se bojim da nesto ne ureknem) da imam vise energije, da se u globalu osecam bolje. Ne mogu da kazem da su to neka ogromna poboljsanja, i dalje osetim svaku promenu vremena i ima tu jos nekih simptoma od ranije cisto da mi ova sklerozica ne dozvoli da se opustim previse, ali na protokolu sam tek dva meseca i nadam se da ce na dalje sve ici na bolje.
Sada mi je doktorica povecala dozu D vitamina na 60 000 IU jer mi je PTH od zadnje kontrole spao samo za 10-ak jedinica, preporucuje detoksikaciju jetre da bi se svi ovi suplementi bolje iskoristili u organizmu, i naravno, OBAVEZNO VISE TECNOSTI U TOKU DANA