Autor Tema: Tai či čuan  (Pročitano 6387 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Tai či čuan
« poslato: Februar 01, 2008, 01:35:03 pre podne »
Večeras sam malo lutao po internetu, i došao do ove veštine. Da ne objašnjavam u koracima kako sam došao do ovog linka ali mi se čini dosta zanimljivim. Nije u pitanju borilčka veština već nešto drugo.

Citat
Umetnost prirodnog načina života,put do dobrog zdravlja, preventive, vitalnosti, lepote duha i tela. Izreka ŽIVOT JE POKRET ima univerzalno značenje - čovek bi isto kao i priroda morao svoje telo da održava aktivnim kroz pokret, kako bi sačuvao svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Pročitajte: http://www.taichigong.co.yu/taichi_s.htm

Van mreže marmeladica

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Tai či čuan
« Odgovor #1 poslato: Mart 06, 2009, 10:06:50 pre podne »
Krenula sam na Tai-chi vežbe i veoma sam zadovoljna. U početku sam se plašila da li bih uopšte smela, ali onda  sam se setila da su mi tako i tako preporučili banje i vežbe, pa sam krenula.  I sada vidim da je super!  Potrebna je fizička aktivnost, svako koliko može. Nadam se da ću se umeti kontrolisati.   

:a1:

www.taichi-sun.com

Van mreže VERICAkg

• Član
  • **
  • Pol: Žena
Odg: Tai či čuan
« Odgovor #2 poslato: Septembar 05, 2014, 08:26:56 posle podne »

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.