Pomiriti se.
Ja to vidim ovako, umesto da trosim energiju na samosazaljevanje jer me je nesto strasno dopalo, ja je trosim na zivot. A zivot je sve oko nas. Ne samo ono sto zdravi namecu kao model.
Zivot je lepsi kada nesto procitas, kada odgledas film, kada napravis novi izgled foruma

Sta znaci biti uspesan, ne ni Nobelova nagrada, ni svetski rekord, vec kada je tebi dobro, kad si srecan, ma sta to bilo.
I ja radim, ne mogu da kazem da sam jedini hranilac, ali je moja plata jako bitna.
I ne gledam stalno sta bi sutra ruzno moglo da se desi, pa od kad sam dobila dijagnozu svasta se i lepo desilo, ja gledam tako, desice mi se lepe stvari.
I ne dam da me pobedi samo zato sto postoji. Gledam da ja nju pobedim, resenje je tu negde, nada, vera.
I stvarno zivim kao da je nema. Ne mislim da ne mogu da je prihvatim, ali ne dam ni da me opterecuje. Digla sam i kredit za stan, i ne mislim sta ako sutra ne mogu da radim da otplacujem. Ako do toga, ne daj Boze dodje, onda cu se batrgati.
Da uzela mi je neke aspekte zivota, ali samo ono sto bi se moglo nazvati hedonizam, ali mi je dala smirenost, i mir same sa sobom.
Secam se kada mi je doktorka saopstila dijagnozu i ispricala osnovno, a ja pocela da kukam necu moci da skijam, necu moci da idem na more, da plivam, necu moci... Sada se tome smejem. Moras da predjes tu neku stepenicu i to sam, ja sam isla i kod psihijatra kada sam dobila dijagnozu i ako me je profesor Levic ubedjivao da je to glupost i da ne idem. I da sam moras da pobedis to saznanje, i da nastavis normalno da zivis, tu niko ne moze da ti pomogne. A mozes i ovako da gledas, pogledaj kako je poginuo glumac Milenko Zablacanski. Jedan dan je imao sve, slavu, uspeh, popularnost, a onda ga u sekundi nema.
Nas je Bog samo opomenuo i dao nam ceo zivot, malo drugaciji.
A ja odoh da radim jer ce me direktor opomenuti za izvestaj koji je jos juce trebao da se napise, ali bas me briga

Imala sam vaznija posla, kako da Sklerozici pomognem da shvati da je srecan.