Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2  (Pročitano 593061 puta)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2
« Odgovor #840 poslato: April 13, 2013, 01:09:42 posle podne »
ne znam,mene je strahjer mi se cini da mi je tada jos gore..

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #841 poslato: April 13, 2013, 01:28:02 posle podne »
veruj mi moras probati, moras razbiti sve predasude vezano za Ms jer najvece bogalje pravimo sami od sebe naravno uz veliku pomoc onih koji bi  trebali da nam pomognu

Van mreže Roxi

• VIP
  • Pol: Žena
  • MS
« Odgovor #842 poslato: April 13, 2013, 01:49:15 posle podne »
alfa166 ti si sjajan!!! cestitam ti od srca!
to je dokaz da vezbe i napor nisu kontraproduktivni. fazon je da je  nama tesko da vezbamo, toliko nam je tesko da vrlo lako nadjemo dobre razloge zasto ne vezbamo.
svi vi koji se izgovarate time da vam je losije posle vazbanja, probajte da vezbate u kontinuitetu mesec dana i onda recite kako vam je lose!
ja sam, od prilike, mesec dana igrom slucaja, u jednom novosadskom stanu u kome ne vezbam uobicajeno i osecam da mi polako telo posustaje. kad se vratim svojim vezbama sve ce opet biti dobro.

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #843 poslato: April 13, 2013, 02:33:52 posle podne »
Hvala bogu da ima neko ko shvata o cemu sve vreme pricam.
Uvek imajte na umu da je um jaci od tela ,ako krenete u tom smeru da razmisljate pocecete da radite neke stvari za koje ste mislili da je nemoguce.

POzdrav

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #844 poslato: April 13, 2013, 02:39:51 posle podne »
alfa166@
ili si u početko bolesti, ili ni ne boluješ od MS. Jednostavno je to što pričaš nemoguće nekome, ko već dugo boluje od MS-a, a i kontraproduktivno je!! :n30:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #845 poslato: April 13, 2013, 02:46:36 posle podne »
Можда чак и нема везе колико се дуго болује (и алфа помену неке силне године) већ од самог тока болести.
У принципу се слажем са његовим ставом. Док у себи имамо неке потрекачке енергије, бићемо у стању да функционишемо. Да се возамо по два сата, сви ... не верујем. Да се извлачимо после погоршања, добрим делом верујем.
Јако је битно не претерати у напорима. Некоме можда и годи али верујем да већини шкоди.

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #846 poslato: April 13, 2013, 02:51:40 posle podne »

Јако је битно не претерати у напорима. Некоме можда и годи али верујем да већини шкоди.
O tome i ja neprestano govorim. Pojedinačni primeri, nikako nisu pravilo, pogotovu kod ove bolesti.

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #847 poslato: April 13, 2013, 03:16:24 posle podne »
Ako ja padnem dok šetam malo duže , pokupe me kola hitne pomoći onda vode na šivanje usne, posle par dana izgledam kao Hanibal Lektor  :n30:. Tad shvatim da ja ne mogu toliko hodati iako sam možda mislila da mogu. Tako da me nikakve motivacijske priče ne dotiču baš nešto. Znam kako mi je i šta mi bude ako preteram u nečemu.

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #848 poslato: April 13, 2013, 03:45:26 posle podne »
Можда чак и нема везе колико се дуго болује (и алфа помену неке силне године) већ од самог тока болести.
У принципу се слажем са његовим ставом. Док у себи имамо неке потрекачке енергије, бићемо у стању да функционишемо. 
Tako je  :ye1:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #849 poslato: April 13, 2013, 03:47:09 posle podne »
 @TEMA

Za malu nijansu mi se smanjile duple slike,tj ujutru ponovo vidim dobro,a onda kako dan odmiče lošije.Sad se nadam da će tako kako je počinjalo i da se povlače   :m3:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #850 poslato: April 13, 2013, 03:49:39 posle podne »
veruj mi moras probati, moras razbiti sve predasude vezano za Ms jer najvece bogalje pravimo sami od sebe naravno uz veliku pomoc onih koji bi  trebali da nam pomognu
tacno :ok:ja BOGU hvala vozim i jedan i drugi bajs,al mi je brate tih 2 sata bas mnogo,ovaj bajs vozim po skolskom dvoristu nekih 2 do 3 km,voznju po gradu ne racunam.u pravu si nema predaje a najgore je samosazaljenje ono koga zdomca lagano ga ubija.prema svojim mogucnostima svako od nas bilo sta da radi seta,pliva,vezba,vozi bajs sve je bolje od sedenja. :ok:

Van mreže Ena

• VIP
« Odgovor #851 poslato: April 13, 2013, 03:53:20 posle podne »
Tako je Čorba,svako kako može,koliko može.I da završimo sa pričom o vožnji bajsa  :ok:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #852 poslato: April 13, 2013, 03:56:26 posle podne »
 :ok: :ok: :

Van mreže seve

• Član
  • **
  • Dg: G 35 i M10
« Odgovor #853 poslato: April 13, 2013, 06:53:19 posle podne »
Ma ok, procitah malo ovo i shvatih da je izgubljeno vreme. Nema potrebe dizati tenziju, a ni dokazivati koje u pravu. Kad pisete o sebi koliko sta mozete malo je neumesno u nekoj drugoj temi se zaliti na nesto drugo. Posle se cudimo zasto nesto nismo ostvarili-neko mozda ovo prati a nije iz nase branse.
http://www.youtube.com/watch?v=lxAlMKu7R5o
http://www.youtube.com/watch?v=OtoW0FF0-uE

Van mreže alfa166

• Član
  • **
« Odgovor #854 poslato: April 13, 2013, 08:23:50 posle podne »
Skler uopste nisam imao nameru da se svadjam niti da namecem svoje misljenje ,vec samo da ljudima iznesem moj nacin na koji se ja borim zasta sam napadnut .
To sto si malopre spomenuo vezano za biciklu mi je dobro poznato samo sto sam ja isao vise puta do kraja,hvala bogu mi se isplatilo i  iz tih duela sam izasao kao pobednik.

Jedino sto bih voleo je da ljudi pocnu da koriste Pecurku Ganodermu Lucidum

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.