To za pokusanig kunića, slažem se, ja sam to već rekao.
Verovao sam u sve ovo na početku, bezuslovno. Nadao sam se, kao i mnogi drugi, da je pronađen uzrok za MS i da je lek tu! Mislio sam da je taj nedostajući "okidač" upravo CCSVI. Ali eto, nije. To mi je i dr u Nišu potvrdio na drugoj intervenciji, pred još 4 svedoka, vrteći prst i govoreći da nemaju dokaza. Na moje pitanje, šta to znači? Dr mi je odgovorio: "...Pacijentima bude bolje u početku, a onda se posle izvesnog vremena sve vraća na staro..." O pogoršanjima ni reči. A dr neurolog mi je kontatovao (na prvoj i jedinoj kontroli - oktobar 2010.) pogoršanje. Uostalom, nedavni novinski intervju sa dr iz Niša je to i potvrdio. To, da se vraća... E sad,' ako se o ovome govori, onda si "neprijatelj." Ali čiji? Zašto? Znači sme se samo govoriti o boljitku i tu je kraj... Nije celi svet lud! Društvo sa Fejsbuka me je napadalo zbog ovoga, neverovatno. Laži prolaze. "Izlečeni govore..." Ko se to izlečio? Izlečiti se od nečega znači, nemati više ni jedan simptom bolesti. Mnogi prećutkuju da su bili i da su još na imunomodulatorima. Mnogo je tu mešetarenja - "magle"... Nemam naravno ništa protiv onih, kojima je ovo zaista pomoglo. Ali imam protiv onih, koji bi najrađe da nas nema. Nas, kojima nije pomoglo, ili nam je čak odmoglo. Dobro je, da postoje i ovakvi forumi, pa neka se ljudi upoznaju sa svim u celosti.
Da li se neko zapitao, kako to da se sve nekako "ućutalo." U celom svetu...nema više one početne, da kažemo, euforije...