Ne znam na osnovu čega misliš tako? Ako te neko npr. udari ciglom u glavu, valjda znaš da te od toga boli glava. Ne kažeš valjda, da je to od obične glavobolje!? Kao što neko kaže da mu je bolje, valjda mogu i ja, i meni slični, da kažemo da nam je gore! Vidiš, od druge intervencije više ne hodam. Na prvu sam otišao sam na svojim nogama, uz lagano pridržavanje i sa štapom. Bilo mi je dobro samo 2,5 nedelje. I krenula su pogoršanja još tada, gora nego ikada. Zbog toga sam otišao na drugu intervenciju (11 mesece kasnije), da mi to stanje poprave. I šta se desilo? Eto desilo se, da od tada ne hodam više uopšte. Dižem se samo uz nečiju pomoć do hodalice, ili me vuku po stanu i sa štapom samo do WC-a. Fizioterapeut mi pomaže dosta. Zato mi je beskrajno glupo, da mi neko kaže da je to od redovnbe progresije. Kod mene je stanje počelo kao benigno... U momentu odlaska na I intervenciju je bilo RR posle 19god. bolesti. Tada sam još vozio kola sam. A sada? Zato ti slušaj samo onu "istinu" do pola i uživaj. Samo ne zaboravi, da istina do pola ne postoji.