Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2  (Pročitano 593258 puta)

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2
« Odgovor #690 poslato: Mart 28, 2013, 09:29:27 pre podne »
tajči ne daj se  :n29: :n20:

Van mreže Daša

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #691 poslato: Mart 28, 2013, 10:00:30 pre podne »
sam ipak ostala ziva..sinoc sam mislila da je  :sad:..vec 2.3. put posle pulsne zaglavim sa nekom temperaturom il upalom necega  :m3:samo da se iscupam iz ovog sad :n24:

:n24: i posle takvog ličnog iskustva :m3: da li da primim ili ne... :m1:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #692 poslato: Mart 28, 2013, 10:13:14 pre podne »
 :n20: :n20: ne znam ni ja..ona obori imunitet,pa sad ovi virusi..a,ja primala na hodniku,pored prozora ,jer nema mesta  :n24:

Van mreže Jellena

• Član
  • **
  • Nema granica za one koji ih ne vide...
  • Grad: Sokobanja
« Odgovor #693 poslato: Mart 28, 2013, 10:39:48 pre podne »
A ja se bas brinula sto te nema  :n29:  :n20: To te moja imenjakinja zarazila  :n14:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Beograd
« Odgovor #694 poslato: Mart 28, 2013, 12:55:54 posle podne »
Tanja, pisao sam o tome - o tim pogoršanjima posle pulsne - kao da imam tri gripa odjednom. Tu spada i ta temperatura (sa groznicom), koja počne negde par dana po završetku primanja pulsne i to uvek noću i traje do posle podne istoga dana. :n30: Dakle traje kratko, ali me izlomi skroz. n31 I da znaš, nije to ni od kakve prehlade! Toliko, mrzi me više...

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #695 poslato: Mart 28, 2013, 01:01:12 posle podne »
ne znam da li sam pogrijesila ali ovdje cu bapisati,ja bih trebala tek u  maju da podjem po mitoxantron ali ne znam da li ja da ubrzma taj odlazak jer ja ne prestajem da padam ,lice mi je svo u motrice ,pantalone iscijepane i noge su isto u modricama  ](*,)

Van mreže V.Sanja

• Član
  • **
« Odgovor #696 poslato: Mart 28, 2013, 01:07:40 posle podne »
Maki, ja slabo poznajem clanove foruma i ne znzm u kakvom si stanju ali ako kazes da padas znaci da mozes da hodas? Zasto onda mitoxantron?

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #697 poslato: Mart 28, 2013, 01:26:36 posle podne »
oo,Maki  :n29:,ako tako cesto padas,mozda je ipak bolje da koristis neki stap ili nesto,cisto zbog sigurnosti..ne daj Boze da padnes,polomis nesto i sta si napravila..i samo oprezno i polako  :m1:

Bencio,ko bi znao,mozda je i to sto ti kazes  :m3:,ali da li onda primati pulsnu,ako se posle te temp i groznice,ponisti i ono malo sto je kao pomogla..danas je vec malo lakse,al opet imam temp,mada ne onako visoku i bar mogu da stanem na noge i prosetam po sobi..

Jeco,bolje je sad  :n20:

Van mreže Jellena

• Član
  • **
  • Nema granica za one koji ih ne vide...
  • Grad: Sokobanja
« Odgovor #698 poslato: Mart 28, 2013, 01:37:22 posle podne »
Imam i ja obavezno temperaturu kao pratilju pulsne...evo i sad sam je imala. Samo kod mene krene jos dok primam i dva dana nakon nje

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #699 poslato: Mart 28, 2013, 01:49:08 posle podne »
da Sonnja -hodam sada ,ali to je lajav hod .a zasto mitoxantron?jer vise nisu znali sta da mi daju  ,betaferon sam ukinula i bila u bas teskom stanju,cak i u kolicima i brzo izasla iz njih ,tako da sada primam mitoxantron na 4 mjeseca !

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #700 poslato: Mart 28, 2013, 02:22:08 posle podne »
Ta temperatura je propratni element, ali ne kod svakoga. Zato se i "skida" postepeno, da bi se i to izbeglo. Međutim, kod mene se npr. počela javljati i kada me "skidaju" postepeno i bez toga. U svakom slučaju sam odlučio, da ako budem opet morao da primim pulsnu, to neće biti više od 3 dana po 1g. (1000ml.) Ako neko ima uputstvo (kad ga kupi), neka obavezno pročita. Piše tamo svašta još...! :)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #701 poslato: Mart 28, 2013, 06:20:40 posle podne »
kod mene u bolnici doslo do nekih izmjena,naime ako nisam dobro mene u bolnicu salje dr o.p.  ja ne zakazujem preglede ,to bolnica radi dr.specijalista ,mada meni nista nije jasno ,opet cu sjedeti i cekati poziv  :o

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
« Odgovor #702 poslato: Mart 28, 2013, 10:27:36 posle podne »
i ja posle pulsne zaradila ,,prehladu,, ,msm kasljem kao nenormalna i curi mi nos
i neku ludu infekciju ociju  :n22:
od juce imam osecaj da mi je cela desna strana obamrla,
kada pipinem nogu levom rukom to je toliko hladno
kao da sam bosa isla po ulici  :sad:
nacisto otkazalo

Van mreže tatijana

• Član
  • **
« Odgovor #703 poslato: Mart 29, 2013, 08:10:02 pre podne »
 :sad:oo,barbi,valjda ce se vratiti sve na svoje mesto :n29:..ja ,nesto citala po netu da su kortikosteroidi sada toliko lose napravljeni i od svakakvih gadosti,da me je prosto strah da poverujem u to..nadam se da nije istina  :sad: :m1:

Van mreže V.Sanja

• Član
  • **
« Odgovor #704 poslato: Mart 29, 2013, 12:45:13 posle podne »
da Sonnja -hodam sada ,ali to je lajav hod .a zasto mitoxantron?jer vise nisu znali sta da mi daju  ,betaferon sam ukinula i bila u bas teskom stanju,cak i u kolicima i brzo izasla iz njih ,tako da sada primam mitoxantron na 4 mjeseca !

Svaka cast sto si uspela da se oslobodis kolica.  :ye: Ja ponekad koristim hodalicu kad idem na kratke relacije, onu sa tockicima i kocnicama, cak mozes i da sednes kad se umoris. to ti preporucujem jer nema sanse da padnes.
Meni su isto "obecali" mitoxantron kad dodje ono najgore jer je doza ogranicena, pa su mi rekli ako primim sad, necu moci posle kad mi mozda bude vise trebao.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.