Autor Tema: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2  (Pročitano 593304 puta)

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Pogoršanja i trenutna stanja ~ 2
« Odgovor #645 poslato: Mart 22, 2013, 10:41:45 posle podne »
evo da se upisem :n14:

bila jutros u zakazano vreme na Dedinju,prvo se sestri na vratima na***ala majke
a onda otisla kod jednog mladog doktora i prepustila se njegovim rukama  :a21m:
naime ,posle pregleda je konstatovano da treba uraditi dopler vrata
da nije nista alarmantno i da sa tim nalazom dodjem opet kod njega da se pipamo  :n11:
naravno da me je uputio da se ja ipak javim neurologu zato sto misle da je to neuroloski problem
a oni sa neurologije rekose obratite se vaskularcima koji su vam to i radili  :n22:
sve u svemu dobih novi lek za bolove do daljnjeg i nista drugo
ovo i dalje boli tako da sam se obratila mojoj dr. u domu zdravlja koja rece
od ponedeljka cemo da krenemo sa detaljnim pregledima-
labaratorija,rengeni,ultra zv.,ekg. i sve ostalo

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #646 poslato: Mart 23, 2013, 08:11:19 pre podne »
dobro je barbi,valjda nije nista opasno  :n29: :n20:,a ima tu i dobrih strana,msm mlad dr,pipanje  ;) :)hah..ma,bices ti i dalje barbi zmaj  :n20:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #647 poslato: Mart 23, 2013, 08:28:07 pre podne »
 :)hah i opet će ići sa nalazom,da ponovi pipanje  :ye:
ma,bices ti i dalje barbi zmaj  :n20:
:ye1:  n32

Van mreže Benćo

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #648 poslato: Mart 23, 2013, 02:19:14 posle podne »
barbi, ja za sada samo :conf: i čekam definitivni rasplet. A rekoh ti da pustiš sestre...polako s' njima, jer da bi došla do dr, moraš prvo proći kroz njih jbg. Tako stoje stvari ovde. A i one vole, da su glavne brate ;)

Van mreže Nensy035

• Član
  • **
  • Zivot je cudesno lep.
« Odgovor #649 poslato: Mart 25, 2013, 02:26:46 posle podne »
Ja iz dnevne pa na forum  :D Sad ce skleroza opet da vice kako moram u krevet  :n3:    cccccccc.....

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #650 poslato: Mart 25, 2013, 02:46:52 posle podne »
ma ,nee,ne moras u krevet,naravno,samo ne bi trebalo da se forsiras poslom..comp ti je relaksacija i to je dozvoljeno  ;) :D

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #651 poslato: Mart 25, 2013, 02:50:38 posle podne »
Ja iz dnevne pa na forum  :D Sad ce skleroza opet da vice kako moram u krevet  :n3:    cccccccc.....
Nensy035, ja sam isto tako radio....išao na posao, primao pulsnu, pijaca, prodavnica....i tako celih 20 god. Dok nisam sada ukapirao, da je to bila greška neverovatna!! Radio sam u školi kao prof fizičkog vaspitanja. Primao infuziju i išao na posao i obratno. Vozio naravno i nisam pridavao nikakvu važnost bolesti. Bio sam relativno ok. Kada sam odlazio na kontrole u KCS, gledao sam sve one jadne ljude u kolicima, sa štapovima, koji idu uza zid itd., i mislio sam tada, da ja neću tako nikada! Bolest je kod mene krenula kao benigni tok. Kaže meni jednom davno moja tašta, koja je tada bila tu, kada sam došao kući posle terapije sa punim rukama koje čega (za kuću): "A, pa to tebi neće ni da deluje, čim ne odležiš!! Ja kad primim samo inekciju, moram da odležim." Ljudi, ovo je izgleda ŽIVA ISTINA. Svi se mi zezamo, ali sami sa sobom. To sam shvatio, na žalost, tek prošle godine. (Bolujem od '90.) :)

Van mreže Nensy035

• Član
  • **
  • Zivot je cudesno lep.
« Odgovor #652 poslato: Mart 25, 2013, 04:52:32 posle podne »
Ali bencio bar ti je tih 20 godina bilo cool.Ja ne verujem da si mirovao da bi ti sada bilo spektakularno bolje,ne znam.....Ja sve nekako mislim da ona gura u svom pravcu,da je treba postovati i ne podcenjivati je.Ali treba i ziveti!!!!!!!!!!!!!!!!Ziveti sa njom sto je moguce bolje.A niko od nas ne zna sta ga ceka sutra,bilo da ima MS ili ne.......Zivot je lep  :a20:

Van mreže Čorba

• Član
  • **
  • Dg: ms,diskus henrija
  • Grad: POZEGA
« Odgovor #653 poslato: Mart 25, 2013, 05:39:40 posle podne »
naravno da kurvu treba postovati jer ona svako nepostovanje uspesno naplati,ja sam iz neznanja 5g.radio sve sto nisam trebao,pijo sam kolko sam mogo,isao u lov ,izlago se raznoraznim naporima i onda bum tras,dodje ogranicenje hteo bi nesto al nemoze bato,podmukla je mnogo netreba je izazivati bas kao i sudbinu. :m3:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #654 poslato: Mart 25, 2013, 06:32:30 posle podne »
Corba, potpisujem sve :ye1:

Van mreže Nensy035

• Član
  • **
  • Zivot je cudesno lep.
« Odgovor #655 poslato: Mart 25, 2013, 06:36:46 posle podne »
Ne slazem se.  :n8:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #656 poslato: Mart 25, 2013, 08:32:17 posle podne »

skleroza ti kod tebe a na forumu je Sklerozica.  :n4:
 :n30:

P.S. Ne moraš u krevet.  ;)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #657 poslato: Mart 25, 2013, 08:34:20 posle podne »
Kada sam odlazio na kontrole u KCS, gledao sam sve one jadne ljude u kolicima, sa štapovima, koji idu uza zid itd., i mislio sam tada, da ja neću tako nikada!

Heh, onda je za moju opreznost verovatno zaslužno to što sam imao takva pogoršanja da sam jedva hodao pa sam na vreme osetio šta može da me zadesi za stalno. ;)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #658 poslato: Mart 25, 2013, 08:35:05 posle podne »
podmukla je mnogo netreba je izazivati bas kao i sudbinu. :m3:

Amin.  :ok:

Van mreže raca

• Moderator
« Odgovor #659 poslato: Mart 25, 2013, 08:35:36 posle podne »
naravno da kurvu treba postovati jer ona svako nepostovanje uspesno naplati,ja sam iz neznanja 5g.radio sve sto nisam trebao,pijo sam kolko sam mogo,isao u lov ,izlago se raznoraznim naporima i onda bum tras,dodje ogranicenje hteo bi nesto al nemoze bato,podmukla je mnogo netreba je izazivati bas kao i sudbinu. :m3:
Nisam čula da je nju neko uspeo preći.  :m3:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.