Autor Tema: zabrinuti invalid  (Pročitano 3493 puta)

Van mreže ivan nikolic

• Novi član
  • *
zabrinuti invalid
« poslato: Februar 16, 2012, 05:36:12 posle podne »
pozdrav svima  imam 31 god do juce sam bio zaposljen u jednoj invalickoj firmi koja je  otisla pod stecaj  i mi smo svi otisli na biro. imam ivalidnost6 prvog spepena koje sam dobio od komisije fonda za pio  koje je odrzano u nacijonalnoj sluzbi za zaposljavanje  da li ja imam pravo posle primanja materijalnog  od 6 mesci  da predjem na pio fond . napominjem da sam steko invalidnost u 11 godini zivota prelaskom u specijalnu skolu  sa resenjem lako ometen u razvoju trajno sa tendencijom pogorsanja stanja .a u medju vremenu sam  zgog druih bolesti izlazio na vestacenje i dobio prvi stepen invalidnosti imam preko 5 godine radnog staza iz 4 firme  imam li pravo na pio ili na bilo sta drugo materijano obezbedjenje  unapred zahvalan  :grr:

Van mreže naca

• Global Moderator
  • Pol: Žena
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
Odg: zabrinuti invalid
« Odgovor #1 poslato: Februar 16, 2012, 06:09:17 posle podne »
Pozdrav Ivane :)
Kako mi na forumu nemamo pravnika, pogledajte ovu poruku:
Besplatna pravna pomoc za osobe sa invaliditetom
http://www.hendidrustvo.info/forum/index.php/topic,4213.msg263441.html#msg263441

Oni će Vas najbolje uputiti,kako i gde ćete moći da ostavrite svoja prava :)

Van mreže ivan nikolic

• Novi član
  • *
Odg: zabrinuti invalid
« Odgovor #2 poslato: Februar 17, 2012, 10:07:17 pre podne »
hvala puno !!!!!!!!!!!!!!! sad cu da  posaljem pitanje hvalaaaaa :D

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.