Autor Tema: Масажа  (Pročitano 4121 puta)

Van mreže plava

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Avon dama
Масажа
« poslato: Mart 19, 2011, 09:41:33 posle podne »
Будући да живим у малом граду у коме не постоји масер, никада нисам била у прилици да одем на масажу, и јако ми је жао због тога.  :-\
Толико пута сам осјећала укоченост, и нисам знала како себи да олакшам тај осјећај...

С друге стране прочитала сам много чланака о масажи, ''корисних'' приручника, али ја и даље не знам како да изведем самомасажу за предио врата и леђа  :-[ Ако неко то ради, замолила бих га да ми да корисне савјете...  :)

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Grad: NS
Odg: Масажа
« Odgovor #1 poslato: Mart 21, 2011, 04:44:37 posle podne »
Danima me bole ledja u krstalnom delu... :sad:
Znam... prehladila sam se.. ledja mi budu vlazna od znoja nakon sat vremena voznje do posla, ja u majicici, bez jakne... i naravno, osinuo me hladan vazduh !!! :n22:
I ne samo to...
Proslu nedelju sam bila kod rodjaka koji imaju kucu i kako je bilo toplo oni taj dan nisu grejali a ja sedela sa njhiovom devojcicom i dva puna sata sam joj pokazivala matematiku... i ozebla preko ledja... jbg!!! :m3:
Sada me ledja ubijaju... :n15:
Svaki dan popijem Diclofenak duo, na svoju ruku jer sam tek za sutra narucena kod lekara opste prakse (...bem ti call-centar!!! i zakazivanje pregleda...) :grr:
Sinoc me posetila prijateljica i izmasirala mi ledja, utrljala mi konjsku mast i vec danas se bolje osecam... :n14:
Hvala nebesima, doci ce i veceras i sledi repriza... :n11:
Verujem da ce mi od toga biti jos bolje jer su mi misici uz kicmu sasvim zgrceni...

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Масажа
« Odgovor #2 poslato: Mart 21, 2011, 10:42:24 posle podne »
mmmmmmmm obozavam masaze  :ye: :a21m: :n16: :n16: ,a sad sam kupila i masazer i uzivam  :a21m:

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.