Autor Tema: Pogled unazad - naše priče  (Pročitano 325480 puta)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
Odg: Pogled unazad - naše priče
« Odgovor #330 poslato: Februar 19, 2011, 09:28:33 posle podne »
Bolje da te oduvaju i pošalju kući,jer onda nisi za njih (hvala Bogu). ;)

pa to bas i ne mora da znaci..Mene,oduvali par puta,ali zbog njihovog neznanja,a ne zbog toga sto mi nije bilo nista..Ovo naravno,nema veze sa Mininim slucajem,nego sa strucnoscu nasih doktora
 :n24:

Van mreže marina65

• Član
  • **
« Odgovor #331 poslato: Februar 20, 2011, 11:58:27 posle podne »
Tatijana,hvala na lepim željama za Niš!Kad budem odrađena i kad završim sa tim ružnim poglavljem mog života ima da se čuje nadaleko!Naravno prvo sve referišem mojim saborcima!   :)hahjavascript:void(0);

Van mreže mini mouse

• Novi član
  • *
« Odgovor #332 poslato: Februar 24, 2011, 10:51:36 pre podne »
Drustvo da vam se javim. Bih na pregledu, detaljno me ispreturala, izvezbala i kaze nije ama nista!Ja sad ne mogu odmah sumnjati u to, jer ipak je to jedan od znakova hipohondrije, ali smirih se. Pa ako opet osetim neke simptome, cu se javim opet. Hvala na odgovorima. puno toplih i pozitivnih pozdrava :ye:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #333 poslato: Februar 24, 2011, 01:37:56 posle podne »
 :ye1: divne vesti ..u to ime  :n1: :D

Van mreže Ena

• VIP
  • Pol: Žena
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #334 poslato: Februar 24, 2011, 03:28:07 posle podne »
mini odlično. n32

Van mreže MANGO4

• Član
  • **
« Odgovor #335 poslato: Mart 05, 2011, 10:03:19 posle podne »
Nova sam na forumu pa da se ukratko predstavim. Moja dgn. je RIS (CIS 5) .Lezije na mozgu koje se na zadnjem magnetu povlaće (2) i bljeđe su,u vratu jedna ali veća,likvor djelomićno pozitivan,prošle god. nakon epizode vrtoglavice primila pulsnu ali loše odreagirala pa moja dr. kaže da nije MS.Moj jedini problem je vrtoglavica. Snimila sam vene na kolor dopleru i moje nisu sužene nego su cijelom dužinom uske 1,2 mm i 2,6 mm tako da od intervencije nema ništa za sada.Radi se o veni azygos.Ima možda netko takve vene ?

Van mreže maja

• Član
  • **
« Odgovor #336 poslato: Jun 03, 2011, 08:32:46 pre podne »
moj problem je proceo najverovatnije juna 2002. pisala sam dnevnik i napisala cudno mi se ponasa levo oko...treperi...stvarno cudno, traje vec mesec dana.... proslo je .... redovno mi se dogadjalo da mi se javi osecaj na obrazu kao da sam dobila anesteziju ...prodje... na zadnjoj lozi- sigurno je losa anticelulit krema.... ispod pazuha ...opet kao anestezija.... ako odem kod doktora i kazem poslace me kod psihijatra...na moru 2009 kad savijem glavu ...struja niz noge...prodje.. oktobar 2009 nistagmus,blage dvoslike...na bolovanju sam mesec dana...uradim magnet glave ...sve ok.. Februar 2010 anestezija kao da mi je od prstiju nogu do ispod grudi...hodam normalno ali cudan osecaj na kozi...10 dana sam lezala na Neuroloskom institutu ...tri lezije na kicmenoj mozdini i pozitivne oligoklonalne trake..deficit d3 i b12...  5 dana kotikosteroidi...odlicno odreagovala ...to je to. ....A, da kad sam otisla u Urgentni dr je bila u fazonu...izmisljas nije ti nista...ja stvarno nisam sklona izmisljanu , radim kao profesor ....bas sam hiperrealista.... krenem ka vratima....ona me gleda i kaze vrati se ....skini sve i ponovo pregled.... onda je shvatila da je ozbiljno.
Tri mecesa posle porodjaja pojavila mi se struja niz noge kad savijem glavu trajalo mesec dana i proslo...
Planiram jos jednu bebu...pocela sam da radim kad mi je beba imala 4 meseca....za sad osim sto su mi ostale crne tackice u vidnom polju .....funkcionisem....videcemo ... ovo je sve bas izazov...

Van mreže U prvom licu

• Član
  • **
« Odgovor #337 poslato: Jun 03, 2011, 11:22:16 pre podne »
Dobro dosla Maja i hvala ti za tvoj msCV.
Sto ne zelim IZAZOVE..

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #338 poslato: Jun 04, 2011, 03:11:41 posle podne »
Srdacan pozdrav Maja! :D

Van mreže akvamarin

• Član
  • **
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #339 poslato: Jun 14, 2011, 09:51:37 pre podne »
Dragi svi,
mogu li se druziti s vama, citati, pitati... iako ja nemam MS, ali ima ju netko meni veoma vazan?

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
  • Dg: MS
« Odgovor #340 poslato: Jun 14, 2011, 10:28:15 pre podne »
Naravno da možeš. ;)

Van mreže akvamarin

• Član
  • **
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #341 poslato: Jun 14, 2011, 11:29:30 pre podne »
Hvala, Ena  :n23:

Van mreže donka

• Novi član
  • *
« Odgovor #342 poslato: Jun 22, 2011, 11:49:34 pre podne »
Nova sam ovde pa da izlozim svoj problem u nadi da ce neko znati da mi objasni neke stvari...
Moji simptomi su:konstantno otezan hod, konstantno slabost u rukama, povremeno trnjenje lica, povremeno "zaplitanje" jezika. Dva neuroloska pregleda, na oba uredan nalaz. Skener, nalaz uredan. Kolor dopler krvnih sudova vrata takodje nalaz uredan. Poslednje sto sam uradila to je mr mozga i mr mozdanih arterija i tu u zakljucku pise nalaz po svojim karakteristikama najpre odgovara demijelinizacionoj bolesti.(Ako se neko razume i ima strpljenja mogu i ceo nalaz sa mr da napisem). To je ms, jel da?

Van mreže Asja

• Multiple Serendipity
  • Član
  • **
« Odgovor #343 poslato: Jun 22, 2011, 11:54:23 pre podne »
po simptomima jeste, ali neuroloski pregledi negiraju, bilo kako bilo naci ce nesto:)

Van mreže donka

• Novi član
  • *
« Odgovor #344 poslato: Jun 29, 2011, 08:41:28 pre podne »
Hvala na odgovoru, konacno idem na ispitivanje pa ce valjda naci nesto...

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.