Autor Tema: Pogoršanje posle intervencije  (Pročitano 103594 puta)

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Pol: Muškarac
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
Odg: Pogoršanje posle intervencije
« Odgovor #90 poslato: Oktobar 24, 2011, 06:44:18 posle podne »
NESLI ne baš prijetnja ali kao zašto ja sumnjam kako me liječe,u tom smislu .Oni se kao baš trude da mi obezbijede lijek a ja kao neću.Ustvari neznam jer slušam različita iskustva.i dobra i loša.
Tvoje je da sumnjas, oni dobijaju platu da saslusaju tvoje sumnje I da ti pomognu, postavi tako stvari

Van mreže Anaid

• Član
  • **
  • Dg: Always look on the bright side of life
« Odgovor #91 poslato: Oktobar 24, 2011, 07:17:05 posle podne »
Ja zaista razumijem sve kojima nije bolje od intervencije,i da su ocekivali vise....Kao sto neko rece povis,klise je rijec "žao",ali ipak moram dodati jednu cinjenicu(najblaze receno)...Ms imam od septembra 2006,tj tada mi je uvedena dijagnoza,nakon svih pretraga,znamo svi koje su.Stanje mi je iz godine u godinu bilo sve teze da bi prosle godine doslo do toga da mi doktor kaze kako mi pulsna terapija vise ne pomaze(primao sam je 4 puta),i da ce mi preporuciti citostatike...znaci nisam mogao stati na noge.Da ne duzim,ja ne znam je li to neki placebo ili sta vec,ali ja sada nemam niti jednog simptoma msa,znaci apsolutno ni jednog....zivim normalno,radim posao takav da sam stalno u pokretu,nabavljam robu za firmu i slicno...Helem,hocu da kazem da znam nekoliko osoba koji su u slicnom stanju kao ja trenutno,ali se ne javljaju vise po forumima i fejsbuku(ili se jave ponekad) jer zive normalan zivot kao svi.Ima ih jos dosta vjerovatno.Da dodam,intervencija mi je uradjena 26.februara, a stenoza je bila 50% na lijevoj jugularnoj...

-Da ne budem dosadan,moram reci da pored intervencije,sigurno jos dosta faktora utice na sve nas,prije svega ishrana..zatim pusenje i drugo...Necu da zvucim kao demagog i pricam suplju,na youtube sam postavljo svoje video( koliko sam mogao u trenutcima) prije intervencije i poslije...tako da se sve moze vidjeti...Mada radim od 6-17 h svaki dan osim petka,opremam kucu tj sprat,pripremam za zenidbu akoBogda opet redovno posjecujem i peticiju za obolele na fejsu i ovdje,jer bih volio da svi budemo isti i zdravi.

Toliko od mene,izvinite ako sam smorio :)

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #92 poslato: Oktobar 24, 2011, 10:42:01 posle podne »
Anaide  :ye1: :ok:

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #93 poslato: Oktobar 24, 2011, 10:49:26 posle podne »
Anaide, :ye: i neka je sa srecom  :D :ye1: :n1:

Van mreže Brat

• Član
  • **
  • MS
  • Dg: M S
  • Grad: Doboj, BiH
« Odgovor #94 poslato: Oktobar 25, 2011, 07:24:55 pre podne »
"pripremam za zenidbu"  :n1:

Ova izjava me izuzetno veseli i sve govori. Sretno Anaide!  :cheers:

Van mreže koki

• Član
  • **
« Odgovor #95 poslato: Oktobar 25, 2011, 09:26:18 pre podne »
Anaide,kako se zovu ti citostatici koje si primao i koliko često?

Van mreže goran

• Član
  • **
« Odgovor #96 poslato: Oktobar 25, 2011, 09:33:02 pre podne »
To majstore, to sampione! Puno zdravlja, ljbavi i srece!

Van mreže Anaid

• Član
  • **
  • Dg: Always look on the bright side of life
« Odgovor #97 poslato: Oktobar 25, 2011, 01:42:25 posle podne »
Citostatike sam odbio,odbijam sva sr#3% farmaceutske mafije ,njihove buckurise i otrove kojima zaradjuju na nasim ledjima.

Van mreže koki

• Član
  • **
« Odgovor #98 poslato: Oktobar 25, 2011, 02:46:30 posle podne »
Potpuno si u pravu,puno srece ti želim!

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #99 poslato: Februar 28, 2012, 06:03:11 posle podne »
Boljitke su prijavljivali samo pojedini slučajevi i to koji boluju do 5 god. max. /po mojoj opservaciji/. Kod njih su nastupila manja oštećenja na CNS-u. Ostali se nisu mogli time pohvaliti. Zato, Anaide svako dobro, ali ti svakako ne možeš biti nikakav reprezentativni primer uspeha lečenja CCSVI. Sem toga i neki drugi su imali poboljšanja i po godinu dana, a posle...? Vreme je prekratko. Uživaj u svojim boljitcima Anaide i želim ti da ti tako i ostane. Mislim da još mnogo toga treba da se odgovori u medicini, vezano za CCSVI: 1. Zašto neko ima poboljšanje? 2. Zašto kod nekoga nema nikakvih reakcija? 3. Zašto kod nekoga ima pogoršanja? 4. Kakav pristup lečenja treba imati kod pojedinih kategorija bolesnika? 5. Koji su to tipovi bolesti? 6. Da li stent  ili ne? 7. Napraviti stentove za vene. 8. Kako održati postignuta poboljšanja? I tako dalje... Potrebno je znači detaljno proučiti venski sistem čoveka i doneti zaključak da li je i koliko značajan u MS-u, odnosno, kako i koliko CCSVI ima značaja-uticaja na MS i još mnogo toga. Povezanost je u svakom slučaju očigledna. Za sve to je potrebno vreme! Radi se već na svemu, ali mi nemamo vremena! :D :( :n1: :D

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #100 poslato: Februar 28, 2012, 08:07:02 posle podne »
Bencio je   u pravu !Zato i mislim da se zahvat treba raditi,narocito kad je bolest jos u zacetku ,jer su ocito tada najbolji rezultati!1Na zalost,mnogo je onih kojima zahvat nije pomogao  :m1:.Treba se jos mnogo raditi na tome..nada ipak umire poslednja  :n14:

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #101 poslato: Februar 28, 2012, 08:23:17 posle podne »
Tako je Tatijana! Takođe nije u redu da se ovde javljaju ljudu koji primaju interferone ili neke druge neurološke lekove, a da sve to pripisuju CCSVI intervenciji. Naravno da nisam i dalje protiv CCSVI intervencije, samo treba do kraja biti pošten i prema sebi i prema drugima. Razni ljudi ovo čitaju. Poluistina je ponekad gora i od same neistine. Želje su jedno, a stvarnost je drugo!

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #102 poslato: Februar 28, 2012, 08:39:23 posle podne »
bencio, ako nije problem, na koga si mislio kada si pomenuo interferon i druge neurološke lekove?

Van mreže Benćo

• Član
  • **
« Odgovor #103 poslato: Februar 28, 2012, 09:03:59 posle podne »
Sklerozice@, neka ti se sami oni jave. Ne bih da ja drukam ikoga. A možda se uspostavi, da drugačije lečenje nije ni moguće, već u sinergiji. Ko zna?! Važno je da je tim pojedinim ljudima bolje. E sad... :m3:

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
« Odgovor #104 poslato: Februar 28, 2012, 09:05:10 posle podne »
Oke.

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.