Ja zaista razumijem sve kojima nije bolje od intervencije,i da su ocekivali vise....Kao sto neko rece povis,klise je rijec "žao",ali ipak moram dodati jednu cinjenicu(najblaze receno)...Ms imam od septembra 2006,tj tada mi je uvedena dijagnoza,nakon svih pretraga,znamo svi koje su.Stanje mi je iz godine u godinu bilo sve teze da bi prosle godine doslo do toga da mi doktor kaze kako mi pulsna terapija vise ne pomaze(primao sam je 4 puta),i da ce mi preporuciti citostatike...znaci nisam mogao stati na noge.Da ne duzim,ja ne znam je li to neki placebo ili sta vec,ali ja sada nemam niti jednog simptoma msa,znaci apsolutno ni jednog....zivim normalno,radim posao takav da sam stalno u pokretu,nabavljam robu za firmu i slicno...Helem,hocu da kazem da znam nekoliko osoba koji su u slicnom stanju kao ja trenutno,ali se ne javljaju vise po forumima i fejsbuku(ili se jave ponekad) jer zive normalan zivot kao svi.Ima ih jos dosta vjerovatno.Da dodam,intervencija mi je uradjena 26.februara, a stenoza je bila 50% na lijevoj jugularnoj...
-Da ne budem dosadan,moram reci da pored intervencije,sigurno jos dosta faktora utice na sve nas,prije svega ishrana..zatim pusenje i drugo...Necu da zvucim kao demagog i pricam suplju,na youtube sam postavljo svoje video( koliko sam mogao u trenutcima) prije intervencije i poslije...tako da se sve moze vidjeti...Mada radim od 6-17 h svaki dan osim petka,opremam kucu tj sprat,pripremam za zenidbu akoBogda opet redovno posjecujem i peticiju za obolele na fejsu i ovdje,jer bih volio da svi budemo isti i zdravi.
Toliko od mene,izvinite ako sam smorio