Autor Tema: Maka  (Pročitano 19204 puta)

Van mreže Sklerozica

• Administrator
  • Pol: Muškarac
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
Odg: Maka
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 12, 2010, 10:41:50 posle podne »
Mako, malo je glupavo al' žao mi je što ti ne nađoše suženje.

Van mreže bandja

• Član
  • **
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 13, 2010, 09:31:54 pre podne »
Mako videla si diktore koliko su pozitivni,zato negubi nadu.............

Van mreže Maka

• Član
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 13, 2010, 11:52:51 pre podne »
Mako, malo je glupavo al' žao mi je što ti ne nađoše suženje.
To ti je isto kao kada dođe novi član i kaže da je bolestan, a mi mu se silno obradujemo.  :)

Van mreže Dzoni

• Član
  • **
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 13, 2010, 02:30:35 posle podne »
Ne daj se Mako,sigurno ima nesto tu samo se malo teze vidi,nemoj da klones duhom

Van mreže Sklerozica

• Administrator
    • HENDI-DRUŠTVO
  • Dg: MS
  • Grad: Beograd
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 13, 2010, 04:14:27 posle podne »
To ti je isto kao kada dođe novi član i kaže da je bolestan, a mi mu se silno obradujemo.  :)

tako nekako.   :n30:

Van mreže musoki

• Član
  • **
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 13, 2010, 11:27:10 posle podne »

Bravo Mako. Tako treba. ;)
:n23:

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #21 poslato: Oktobar 14, 2010, 08:38:37 pre podne »
Mako, ako ovo sa stenozama ne bude konacno resenje sugurna sam da ce lekari u svetu iz ovoga nesto saznati! Rezultati kod skoro svih ljudi su previse dobri i pozitivni da bi sve bilo slucajnost! Sigurna sam da ce naci neku vezu. Zbog svega ovoga setila sam se necega sto mi se desilo pre nekoliko godina kad nisam ni sumljala na MS. Mesecima sam imala jake glavobolje po ceo dan, kao i vrtoglavice, nista mi nije pomagalo da zaustavim bol. Na svoju ruku kupila sam neke kineske tablete od bilja i kad sam ispila citavu bocicu glavobolje su prestale. Bila sam odusevljena tabletama a posle toga nisam bar 2 godine imala nikakvih problema. Kasnije sam saznala da su te tablete povucene sa naseg trzista jer sire krvne sudove i na taj nacin ih ostecuju. To sto je nekom prosirenje smetalo meni je izgleda pomoglo. Slucajnost?!

Van mreže Nesli

• Moderator
  • Quidquid latine dictum sit, altum videtur :D
  • Grad: Novi Sad
« Odgovor #22 poslato: Oktobar 14, 2010, 09:17:01 pre podne »
mako, zelim ti da sto pre pocnes osecati benefite tog sto su ti prodzarali vene!
znas i sama koliko slucajeva jednakog poboljsanja ima posle prolaska katetera kroz vene, osluskuj sebe i pisi nam o promenama, molim te!

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #23 poslato: Oktobar 15, 2010, 03:05:26 posle podne »
Mako,mozda ce taj novi aparat biti efikasan u tvom slucaju..Ne znam da li si gledala onu curu(ne znam tacno iz koje je zemlje),kojoj je tek iz 6-7 puta otkrivena stenoza..Sto rekose prethodnici ';samo hrabro i pozitivno"Koliko sam ja shvatila ti si u dobrom stanju,zar ne?!Drz se  :n29:

Van mreže kiki71

• Novi član
  • *
« Odgovor #24 poslato: Oktobar 15, 2010, 05:05:02 posle podne »

Maka , HVALA :)
Mislim ja sam nova :P i bolujem od MS i nadam se da ce meni naci nesto kad stignem u KC-Nis :)

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #25 poslato: Oktobar 15, 2010, 07:02:47 posle podne »
Kiki, i ti ces biti puno bolje kad nam se vratis iz Nisa... :D

Van mreže Maka

• Član
  • **
« Odgovor #26 poslato: Oktobar 18, 2010, 09:52:41 pre podne »
Hvala vam svima.

Moram priznati da sam se bas razocarala. Skoro godinu dana jedino o cemu sam mislila je Nis. I naravno da je razocarenje bilo time vece.
Moj savet onima koji cekaju je da malo spuste loptu. Zbog sebe. Naravno da svima zelim da im urade intervenciju i da im bude bolje, ali malo manje euforije, nije lose.

Nemam nista novo da vam kazem. Nikakva poboljsanja ne osecam.
Od stresa koji sam imala pre intervencije, zbog silne zelje i ocekivanja, malo mi je losiji vid na desnom oku i hod je losiji nego inace. Videcu sa mojom doktorkom opste prakse da mi da injekcije ohb12, to mi je obicno pomagalo.

Nadam se da ce me losa psihicka faza ubrzo proci. Nema drugog izbora nego ici dalje.

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #27 poslato: Oktobar 18, 2010, 01:55:43 posle podne »
Tako je ,Maki,apsolutno se slazem sa tobom!A,sto se lose faze tice,naravno da ce proci..posle kise uvek zasija sunce.. :n20:

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #28 poslato: Oktobar 20, 2010, 11:34:14 posle podne »
Nema drugog izbora nego ici dalje.

Naravno...!!!  :ok:

Van mreže martina

• Član
  • **
« Odgovor #29 poslato: Novembar 22, 2010, 12:05:23 posle podne »
Mako, jedno pitanje:tebi su ipak radili intervenciju, iako nisu nasli suzenja?Ili se suzenja tek tada vide?
Ne zamerite sto sam mozda malo vise neupucena, novi sam clan, pa mi se radujte  ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.