Kao prvo - zelim svima da se izvinim, najiskrenije, sto ovako retko pisem. Ne zelim da se pravdam ali verujte, mislim da je pravi razlog tome sto sam posle intervencije dobila vecu volju za zivotom izvan kuce.
To mi je upravo sad palo na pamet... Provodim sve manje vremena ispred kompjutera. Na forumu sam vrlo retko, na Skyp-u samo ako je "krajnje vreme", grupu na Facebook-u ne pamtim kad sam posetila..
Vrlo sebicno od mene. Izvinite! Svi!
Konkretno - nekih bitnih, telesnih poboljsanja nema. I dalje sam u kolicima. Noge uopste voljno ne mogu pomeriti, ni malo. Jedem znatno vise nego pre intervencije - uzivam u hrani! Vozim auto - ubacivanje, izbacivanje kolica iz auta mi uopste ne predstavlja problem. Sad su mi kolica kao deo obuce koji tesko obuvam/izuvam

.
Ovih dana cekam poziv iz Nisa da odem na kontrolu. Naime, meni su na intervenciji nasli da u grudima imam neku cudnu vensku mrezu koju nisu dirali, a koju ce ispitati ukoliko ne bude znacajnijih promena. Videcemo sta ce mi reci na kontroli. Mozda je tu glavni cvor kod mene...
Da, jos nesto - u medjuvremenu sam polagala ispit na kome sam opet (drugi put) pala....

(Zarazne bolesti dom. ziv) Kaze mi profesorica: "Koleginice, vi jeste telesno hendikepirani ali intelektualno ste sasvim zdravi. Mozete vi ovo fino da naucite."

Meni se njen komentar vrlo svideo.
Obecavam da cu se javiti cesce!