Autor Tema: Maki  (Pročitano 108517 puta)

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • nova ja
  • Dg: MS
Odg: Maki
« Odgovor #195 poslato: Maj 17, 2011, 10:49:01 pre podne »
nisu,ni ne moraju  ](*,)

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #196 poslato: Maj 17, 2011, 02:59:41 posle podne »
Mene su jutros zvali pa te zato pitam, mislila sam da ces i ti biti tamo. Mozda te pozovu ovih dana.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #197 poslato: Maj 17, 2011, 03:55:57 posle podne »
sve i da pozovu ja ne mogu poći,čeka me selidba,završetak škole...da znam koliko tačno dana pa i da se organizujem nekako  :n22:

Van mreže Makpope

• Novi član
  • *
« Odgovor #198 poslato: Maj 26, 2011, 09:16:11 posle podne »
Jas sum nov na forumot. Pred 3 meseci mi pravea balon diletacija na leva i desna jugularna vena, vo Skopje vo privatnata bolnica Filip Vtori. Od togas bev malku i bolen, osven sto nozete mi se postojano topli, ne custvuvam nekoja druga promena. Po vase iskustvo po kolku vreme se gleda podbruvanjeto? Dali interferonot navistina mi smeta, bidejki seuste go primam? Koe e vaseto iskustvo?

Van mreže iva

• Član
  • **
« Odgovor #199 poslato: Jun 25, 2011, 10:54:50 pre podne »
Ne znam da li vas je vec neko obavestio jer kasnim sa ovim pisanjem, Maki vas je sve pozdravila i rekla da vas obavestim da je u ponedeljak pocela sa betaferonom. Verovatno ce ostati 10 dana.

Van mreže Peca_Le

• Član
  • **
  • Pol: Muškarac
  • Grad: Leskovac
« Odgovor #200 poslato: Jun 25, 2011, 12:25:15 posle podne »
Jas sum nov na forumot. Pred 3 meseci mi pravea balon diletacija na leva i desna jugularna vena, vo Skopje vo privatnata bolnica Filip Vtori. Od togas bev malku i bolen, osven sto nozete mi se postojano topli, ne custvuvam nekoja druga promena. Po vase iskustvo po kolku vreme se gleda podbruvanjeto? Dali interferonot navistina mi smeta, bidejki seuste go primam? Koe e vaseto iskustvo?
    Ja sam nastavio posle balon diletacije da primam interferon (pravio sam pauzu mesec dana, a onda mi je neurolog rekao da mogu slobodno da nastavim, cak je i pozeljno, nema nikakvih kontraindikacija).

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #201 poslato: Jun 25, 2011, 01:18:22 posle podne »
Ne znam da li vas je vec neko obavestio jer kasnim sa ovim pisanjem, Maki vas je sve pozdravila i rekla da vas obavestim da je u ponedeljak pocela sa betaferonom. Verovatno ce ostati 10 dana.
Hvala iva. :) tražila sam je ali je nedostupna.

Ja sam nastavio posle balon diletacije da primam interferon (pravio sam pauzu mesec dana, a onda mi je neurolog rekao da mogu slobodno da nastavim, cak je i pozeljno, nema nikakvih kontraindikacija).
Ja sam posle intervencije ostavila betaferon.Sa neurologom se nisam konsultovala.Kako mi je dr u Nišu rekao da mi to ne treba više ja ga drage volje poslušala. :)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #202 poslato: Jun 25, 2011, 05:00:00 posle podne »
Maki,drzimo   :ok: i dodji sto pre  :n13:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #203 poslato: Jul 20, 2011, 01:36:08 posle podne »
čitam sve što sam pisala na ovoj temi,najviše mi se svidja što od novembra poslije zadnje pulsne, meni ne ide na gore a preko svega sam prošla ,od selidbe od fizičkog posla a bliži se i septembar sve više vjerujem u intervenciju a sad i zaštitu sa betaferonom.sjetih se kako ste mi pisali da nije stres koji je oko mene svakodnevnica prouzrokovao napade i kako sam se sad u bolnici bila zaplakala i vidio me tehničar pozvao me da popričamo ja nisam htjela i samo mi rekao čekaj me u sobi, dolazi momak sa dr da sa njim popričam mislilu su da je u pitanju strah od injekcije meni su samo nedostajala djeca.

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #204 poslato: Avgust 21, 2011, 04:56:16 posle podne »
iščitavam moju pisaniju poslije intervencije i mogu reci da sam zadovoljna sad.nadam se da ću i dalje biti ovako kako sam sad,navikavam se na betaferon,fino hodam,vidim itd bliži se i godina dana od intervencije ostaje da se nadam da ću biti dobro i dalje   :)

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #205 poslato: Avgust 21, 2011, 09:27:58 posle podne »
Naravno da ćeš biti dobro, ne daj se...! ;)

Van mreže tatijana

• Član
  • **
  • Amor omnia vincit - Ljubav sve pobeđuje.
« Odgovor #206 poslato: Avgust 21, 2011, 10:56:07 posle podne »
MAKI,i mi se nadamo i drzimo ti  :ok:

Van mreže Ena

• VIP
  • Zivot je izazov.Ne gubi vreme uzivaj u njemu...
« Odgovor #207 poslato: Avgust 21, 2011, 10:57:48 posle podne »
Maki samo napred i da bude sve bolje. :ok:

Van mreže barbika

• Član
  • **
  • Da vec danas bude bolje , daj nam Boze malo volje
  • Grad: Beograd
« Odgovor #208 poslato: Avgust 21, 2011, 11:01:50 posle podne »
Maki,
sve naj bolje i drzi se :ye1:

Van mreže Maki

• Član
  • **
  • nova ja
« Odgovor #209 poslato: Avgust 22, 2011, 10:22:09 posle podne »
hvala vam cure  :n13: sada sam ,a ne znam zašto ,kupila pivski kvasac u tabletama trebalo mi godinu dana da se nakanem  ::)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.