Autor Tema: da li je neko zainteresovan za plivanje?  (Pročitano 14328 puta)

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Pol: Žena
  • Grad: NS
Odg: da li je neko zainteresovan za plivanje?
« Odgovor #15 poslato: Avgust 23, 2010, 11:06:49 posle podne »
Malo mlogo mi daleka Ada... smrck...smrck... :(

Van mreže naca

• Global Moderator
  • kad porastem,samo će mi se kasti...
  • Dg: MS
  • Grad: NBgd
« Odgovor #16 poslato: Avgust 23, 2010, 11:36:12 posle podne »
Lili pa imaš Štrand,prelep je  :ye1:

Van mreže Lili123

• Član
  • **
  • Grad: NS
« Odgovor #17 poslato: Avgust 24, 2010, 01:47:08 pre podne »
Zezam se ja... za Adu... ;) 
Imam ja Strand... ali, "ne volem" kupanje u reci... mutna mi voda, deluje veoma prljavo, ima neki cudan šmek... i... more je ipak more (izvinjavam se onima koji preferiraju reku...!!!)  :D
Morska voda i vazduh mirisu, mirise borovina... sol je u vazduhu... a kupanje u slanoj vodi, bistroj... pruza nesvakidasnje uzivanje... :n13:
Mozda je razlog i taj sto sam odrasla na moru, a kolevka je kolevka...
Vec pocinjem da stedim za iduce leto... najmanje 15 dana!!! ... da nadoknadim propusteno ... :)hah mali1

Van mreže mishi

• Novi član
  • *
« Odgovor #18 poslato: Januar 14, 2013, 03:10:21 pre podne »
Zdravo svima...
Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograd (SSRIB) organizuje plivanje na vise lokacija u Beogradu. Imate ceo raspored na sajtu ;)

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo korisnika i vlasništvo sajta www.hendidrustvo.info. Svaki korisnik ovog sajta je odgovoran za sadržaj svoje poruke koju objavi na sajtu. Sajt se odriče svake odgovornosti za sadržaj tih poruka. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je isključivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Ako su u pitanju tekstovi, koji prenose lične događaje i sudbine korisnika ovog sajta, za njih morate dobiti dozvolu od autora. Takođe, za ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatražite odobrenje od administratora www.hendidrustvo.info sajta ili autora teksta.