Skupo je i jedno i drugo, ali sam ja odlucila da vredi inverstirati u tako nesto, a da se stisnem za druge stvari...Pregled kod dr Dinica je oko 5.000 din, toliko je otprilike i kontrolni pregled. Namestanje atlasa kod Vlade Tomljenovica je oko 250EUR, s tim sto je to metoda za koju se tvrdi da trajno namesta atlas. Oko ovoga se vode polemike, Dr Dinic smatra da je to prevara i da je atlas nemoguce trajno namestiti sem ukoliko se ne ispostuju odredenja pravila kako treba stajati, sedeti, lezati, ustajati se iz kreveta uz pridrzavanje odredjenih vezbi. Sa jedne strane ovo mi ima logike, sa druge strane logicno mi je i da kiroprakticari ne zele nesto trajno da nameste jer tako prakticno gube pacijente. I za jednog i za drugog mislim da su izuzetno dobri i posteni ljudi i dobri strucnjaci. Ja sam silom prilika namestila atlas kod Tomljenovica ( to je mnogo bolnije nego atlas-ortigonal tehnika kojom namesta Dr Dinic ), a proveravacu status svog atlasa, kao i ostalih prsljenova ubuduce, upravo kod Dr Dinica.
Inace, lezije nemaju blage veze sa namestanjem prsljenova. To samo moze da pomogne, nikako da odmogne. Za kiropraktiku prakticno nema kontraindikacija, sem mozda trudnoca ili tako nesto. Pitala sam Dr Dinica da li je MS kontraindikacija i on je rekao da nije, covek je neuro..nesto ( zaboravila sam sta izvinjavam se ) i dobro se razume u nervni sistem izmedju ostalog.